Tom Cruise »var ved at miste forstanden« over ny katastrofefilm

Tom Cruise »var ved at miste forstanden« over ny katastrofefilm
Tom Cruise. (Foto: Mike Coppola/WireImage)

Tom Cruise er – måske ikke så overraskende – stor fan af den biografaktulle katastrofefilm ‘Twisters’. Det fortæller én af filmens hovedskuespillere, Anthony Ramos, til People.

Ramos var til stede, da ‘Twisters’ i sidste uge fik europæisk premiere i London. Her deltog også Tom Cruise for at støtte op om ‘Top Gun: Maverick’-kollegaen Glen Powell, der har en hovedrolle i den nye tornadofilm. Og ‘Mission: Impossible’-stjernens begejstring var ikke til at tage fejl af.

»Glen sad bag mig, min bror var ved siden af ​​mig, og Tom var bag ved min bror. Tom blev bare ved med at slå mig hele filmen«, siger Ramos til People. »Efter tredje gang vendte jeg mig om, sådan: ‘Yo, Tom Cruise flipper ud lige nu!’ Han bliver ved med at slå mig«.

»Han bliver ved med at slå mig, fordi han er spændt over forskellige øjeblikke, og han griner«, fortsætter Ramos. »Han griner bare højt gennem hele filmen. Han var ikke bange for at udtrykke sig. Det var jeg super taknemmelig for«.

Soundvenues anmelder, Alexander Grevy, var noget mindre begejstret for ‘Twisters’, som han kaldte »en katastrofefilm uden bid«.

»Den bliver aldrig rigtigt farlig, og så forlader den sig på dovne mellemregninger og forceret patos«, skrev han i anmeldelsen, hvor filmen fik to stjerner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af