Matthew Perrys sidste ord afsløret i kriminalsag om ‘Friends’-stjernens død

Matthew Perrys sidste ord afsløret i kriminalsag om ‘Friends’-stjernens død
Matthew Perry. (Foto: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

I sidste uge blev fem personer tiltalt for at have forårsaget Matthew Perrys tragiske død sidste år.

Her er tale om to læger, Perrys assistent Kenneth Iwamasa samt en kvinde, der ifølge Deadline er kendt som »Ketamin-dronningen«. Alle er tiltalt for at være medskyldige i at give ‘Friends’-stjernen stoffet ketamin, som han tog en overdosis af, hvilket ledte til skuespillerens død i et boblebad i sit Los Angeles-hjem 28. oktober 2023.

I forbindelse med sagen er Matthew Perrys sidste ord til sin assistent, som boede hos ham, blevet afsløret, skriver Daily Mail.

Ifølge retsdokumenter skulle Perry have bedt Iwamasa om at »gøre jacuzzien klar«, før han til assistenten sagde: »Sprøjt mig med en stor én«. Iwamasa fortæller i dokumenterne, at skuespilleren fik indsprøjtet doser af ketamin to gange på sin dødsdag.

Desuden afslører dokumenterne, at Perry i to tilfælde før sin død blev fundet bevidstløs i sit hjem.

Matthew Perry kæmpede med alkohol- og stofafhængighed gennem det meste af sit liv, hvilket han – særligt i forbindelse med selvbiografien ‘Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing’ fra 2022 – har været åben omkring.

Efter hans død udtalte vennen og ‘Friends’-kollegaen Jennifer Aniston dog, at han var et godt sted og knoklede for at leve sundt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af