Efter hård kritik: George Clooney roser Joe Biden

Efter hård kritik: George Clooney roser Joe Biden
George Clooney. (Foto: Kayla Oaddams/FilmMagic)

Tilbage i juli bad George Clooney på opsigtsvækkende vis, Joe Biden trække sig fra præsidentvalget.

»Den ene kamp han ikke kan vinde, er kampen mod tiden. Det kan ingen af os. Det er nedslående at sige det, men den Joe Biden, jeg var sammen med for tre uger siden ved pengeindsamlingen var ikke den Joe ‘big fucking deal’ Biden fra 2010. Han var ikke engang Joe Biden i 2020. Han var den mand, vi alle så i debatten«, lød det da fra Clooney i The New York Times.

Mindre end to uger efter Clooneys kritik smed Joe Biden håndklædet i ringen (ikke mindst efter han kom til at kalde Ukraines præsident Zelenskyj for Putin og vicepræsident Kamala Harris for Trump). Nu kommenterer skuespilleren før første gang Bidens trukne kandidatur.

Lige så hård Clooneys ord om Biden var i midten juli, roser han nu den amerikanske præsident for at se bort fra sine egne interesser. Det skriver The Hollywood Reporter.

»Det menneske som skal bifaldes, er præsidenten, der har gjort det mest selvopofrende, nogen har gjort siden George Washington«, lød det fra Clooney ved en pressekonference til Venedig Film Festival.

“All of the machinations that got us there, none of that’s going to be remembered, and it shouldn’t be,”

»Det er ikke alt maskineriet, som fik os hertil, der vil blive husket, og det bør det heller ikke. Det, der bør huskes, er den uselviske gerning fra én, som gjorde det sværeste at gøre. Det er virkelig svært at give slip på magt – det ved vi, vi har set det overalt på jorden – og når nogen siger, ‘jeg tror der er en bedre vej frem’, så går al anerkendelsen til ham, og det er virkelig sandheden«, fortsatte skuespilleren.

George Clooney er aktuel på Venedig Film Festival med komedien ‘Wolfs’, hvor han spiller over for Brad Pitt, som fik skovlen under Soundvenues udsendte filmredaktør ved premieren på festivalen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af