Mike Flanagan har allerede planlagt sin begravelse

Mike Flanagan har allerede planlagt sin begravelse
Mike Flanagan. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Når man er gyserinstruktør, har man ofte med liv og død at gøre i et eller andet omfang.

Det kan i hvert fald siges om Mike Flanagan, der har udforsket menneskets dødelighed i sine serier og film som ‘The Haunting of Hill House’ og ‘Doctor Sleep’.

Det samme gælder instruktørens nyeste film på stammen ‘The Life of Chuck’, der dog drejer sig i en mere sci-fi og dramatisk retning end hans tidligere værker. Godt nok stadig med døden som fokus.

Der hersker ingen tvivl om, at det er et tema, som fylder meget i vores alles liv, da vi alle skal den vej. Men det er måske de færreste, som rent faktisk har en idé om, hvordan deres begravelse skal foregå, når vi rammer endestationen.

Medmindre man hedder Mike Flanagan.

I et nyt interview med The Los Angeles Times fortæller den 46-årige instruktør i samtale med sit cast, at hans død meget gerne må markeres som en glædelig begivenhed.

»Jeg foretrækker, at det kommer til at ske med et smil, du ved, med lidt glæde«, fortæller han i interviewet og tilføjer:

»Jeg tænker en fest. Som en virkelig vild afskedsfest. Ja, en ægte fejring, med løjer, som hvis jeg er død, så bare stil mig ned bagerst et sted, så jeg kan give et godt jump scare der til sidst«.

‘The Life of Chuck’ har blandt andet Tom Hiddleston, Chiwetel Ejiofor og Karen Gillan på rollelisten, hvor sidstnævnte kunne nikke genkendende til instruktørens pragtfulde begravelsesceremoni.

»Jeg vil gerne have, at folk siger farvel til mig på en meget dramatisk måde, som med et virkelig intenst orkesterstykke. Derefter vil jeg gerne have, at det overgår til en skotsk fest kaldet en cèilidh«, fortæller hun og fortsætter:

»Du har dramaet og intensiteten, så jeg ved, at jeg var vigtig for folk, og så skal alle have det sjovt«.

‘The Life of Chuck’ fik sin premiere på Toronto International Film Festival, men det vides endnu ikke, hvornår den får biografpremiere i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af