PlayStation refunderer penge for fejlfyldt ‘Cyberpunk 2077’

PlayStation refunderer penge for fejlfyldt ‘Cyberpunk 2077’
'Cyberpunk 2077'.

Det skulle have været så godt, men i stedet blev det bare så dårligt. Sådan kunne man beskrive lanceringen af ‘Cyberpunk 2077’, der efter adskillige års ventetid blev lanceret i sidste uge.

Spillet blev fra første dag voldsomt kritiseret, heriblandt for at være fyldt med fejl og være næsten uspilbart på Xbox One og PlayStation 4.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det har PlayStation nu tilsyneladende taget konsekvensen af, da de er begyndt at refundere spillere for deres køb efter klager, skriver Eurogamer.

Ifølge en tråd på Reddit har en bruger fået refunderet sit køb, selvom han er nået over de to timers spil, som PlayStation normalt har som grænse for at undgå misbrug af tilbagebetalingsfunktionen.

Mest interessant er det næsten, at Sony – ifølge brugeren, så det er altså ikke bekræftet – har udstedt en klage til udvikler CD Projekt.

Viser det sig at være sandt, er det et drastisk skridt for PlayStation og Sony, at de officielt klager over en udviklers spil til deres konsoller.

‘Cyberpunk 2077’ har siden lanceringen den 10. december været udsat for massiv review bombing på Metacritc af utilfredse fans. Det er især på Xbox One og PlayStation 4, hvor spillet har fået henholdsvis 3.8 og 2.8 i karakterer af brugerne.

Spillet kan afvikles på Xbox Series X/S og PlayStation 5, men det er ikke en decideret optimeret udgave, da den først lanceres i 2021.

OPDATERET:
CD Projekt har på Twitter bekræftet, at man nu kan bede om refundering via Xbox og PlayStation, hvis man ikke er tilfreds med spillet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af