PlayStation har stadig ingen planer om at sælge ‘Cyberpunk 2077’ digitalt

PlayStation har stadig ingen planer om at sælge ‘Cyberpunk 2077’ digitalt
'Cyberpunk 2077'. (Foto: PR)

Lanceringen af ‘Cyberpunk 2077’ gik helt galt, da spillet var en så teknisk fiasko, at PlayStation helt fjernede det fra deres digitale butik.

Nu – godt og vel et halvt år senere – er der stadig ingen planer om at lade spillet blive solgt på Sonys digitale platform.

Det fortalte Adam Kiciński, administrerende direktør for ‘Cyberpunk 2077’-udvikleren CD Projekt, i går til firmaets investorer, skriver VGC.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kiciński forklarede, at Sony bestemmer, hvornår spillet kan vende tilbage hos PlayStation Store, men at CD Projekt endnu ikke har hørt noget nyt i sagen.

»Vi har en dialog kørende, og med hver opdatering bliver spillet bedre, og der er en tydelig fremgang, men som vi sagt tidligere, ligger beslutningen udelukkende hos Sony«, sagde Kiciński.

»Vi venter stadig på detaljerne omkring det faktum, at de besluttede sig for at fjerne spillet. Indtil da kan jeg ikke sige mere«.

Siden ‘Cyberpunk 2077’ udkom i november sidste år, har spillet modtaget adskillige opdateringer, efter det var næsten umuligt at få til at fungere på især PlayStation 4.

Der er desuden yderligere opdateringer planlagt for resten af året, heriblandt en optimering af spillet, der drager nytte af de nye tekniske muligheder i PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af