Det fængende skurketema fra ‘WandaVision’ er ugens meme-banger

Det fængende skurketema fra ‘WandaVision’ er ugens meme-banger
'WandaVision'.

Er du helt opdateret med de seneste udviklinger i ‘WandaVision’, kan du roligt læse videre.

Men! Mangler du sidste uges afsnit, der i øvrigt skrev superheltehistorie, skal du stoppe lige her. Seriøst. Stop. her.

Ellers får du ødelagt en af sæsonens helt store afsløringer. Nu er du advaret.

‘WandaVision’. (Foto: Marvel Studios)

Okay, så kan vi vist kaste os ud i det: Den helt store, men måske ikke helt så overraskende, afsløring i sidste uge var af seriens skurk (eller i hvert fald én af dem), nemlig Agatha Harkness.

Agatha Harkness, der spilles af den fænomenale Kathryn Hahn, sprang ud som skurk til den catchy temasang ‘Agatha All Along’, som man bare ikke kan slippe af med igen. Det er en regulær banger.

Hvis du nu sidder og nynner med, er du ikke alene, for store dele af internettets meme-fabrik gik i selvsving over sangen, der har skumle, hekseagtige vibes.

Det er et greb, der passer perfekt ind i seriens ånd, hvor der konstant trækkes på referencer til andre serier og fænomener – i dette tilfælde de knap så alvorlige, men stadig ikoniske skurkeroller.

Tænk ‘Familien Addams’, så har du en god idé om, hvor sangen får sin inspiration fra (hvilket folkene bag ‘Agatha All Along’ også går i dybden med her).

Imens Marvel-fans stadig er ved at forberede sig på denne uges afsnit af ‘WandaVision’, hænger vi andre altså stadig fat i årets hit fra sidste uge, der lige nu er under kyndig behandling af TikTok og Twitter.

Her bliver ‘Agatha All Along’ nu brugt som baggrundsmusik, når skylden skal placeres for kaos i ens liv – eller når kultspillet ‘Among Us’, hvor en forræder skal afsløres, lige pludselig får et overnaturligt twist.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er selvfølgelig også andre, der har set sit snit til at gøre grin med nutidige begivenheder fra den virkelige verden.

Tag bare Ted Cruz, senatoren for Texas, der midt i statens største krise stak af til Mexico for derefter at blive afsløret på Twitter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men tilbage til Agatha, for det er virkelig hende, der fortjener alt respekt. Eller rettere sagt – det er Kathryn Hahn, som i øvrigt selv lægger vokal til sangen.

Der er stadig to afsnit tilbage af ‘WandaVision’, men skal vi være helt ærlige, er det nok begrænset, hvor meget større det bliver end ‘Agatha All Along’.

Hvis du har svært ved at finde hoved og hale i ‘WandaVision’, de forskellige teorier om Wanda, Agatha Harkness og alle de andre roller i serier, så husk, at vi piller alle afsnittene fra hinanden hver uge.

Du kan følge de seneste gennemgange her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af