Selena Gomez afslører, hvordan hun blev besat af Instagram: »Det var virkelig farligt«

Selena Gomez afslører, hvordan hun blev besat af Instagram: »Det var virkelig farligt«
Selena Gomez. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Instagram blev sidste år voldsomt kritiseret for at påvirke unge kvinder negativt, og nu melder Selena Gomez sig i koret af brugere, der ikke har haft en positiv oplevelse med platformen.

I et interview med InStyle fortæller hun, hvordan hun brugte så meget tid på den visuelle platform, at hun fik et forvrænget billede af sig selv:

»På et tidspunkt blev Instagram hele min verden, og det var virkelig farligt«, siger hun. »Da jeg var i starten af 20’erne, følte jeg, at jeg ikke var pæn nok. Der var en periode i mit liv, hvor jeg troede, at jeg havde behov for konstant at bære makeup og aldrig kunne blive set uden«.

På trods af at være en af Instagrams største stjerner med intet mindre end 287 millioner følgere har Gomez nu afskåret sig selv delvist fra platformen.

Efter den problematiske periode tog hun en pause fra sociale medier, hvilket hun i interviewet omtaler som »den bedste beslutning nogensinde for mit mentale helbred«.

Siden da er hun langsomt vendt tilbage, men hun har ikke selv adgang til kodeord, og hun kan dermed ikke logge spontant ind på sin egen konto.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af