Højrefløjsplatform tilbyder Joe Rogan 652 millioner kroner for farvel til Spotify: »Dette er vores chance for at redde verden«

Højrefløjsplatform tilbyder Joe Rogan 652 millioner kroner for farvel til Spotify: »Dette er vores chance for at redde verden«
Joe Rogan. (Foto: Michael S. Schwartz/Getty Images)

Videplatformen Rumble, som efterhånden er blevet et fristed for højreorienterede internetpersonligheder (og komiker Russell Brand), når de bandlyses fra andre platforme, vil købe Joe Rogan fri fra Spotify.

Det skriver flere medier, heriblandt TIME, efter platformen postede et tweet med tilbuddet til den kontroversielle podcastvært fra deres direktør Chris Pavlovski.

»Hvad siger du til at flytte hele dit show over til Rumble, både nye og gamle afsnit, uden censur, for 652 millioner kroner over fire år?«, skriver Pavloski og tilføjer: »Dette er vores chance for at redde verden«.

Rumble sælger sig selv som en neutral platform, der er »immun overfor cancel culture«, hvilket har resulteret i et partnerskab med Donald Trumps kommende sociale medieplatform TRUTH Social.

Spotify har under kontroversen omkring Joe Rogan nægtet at ophæve samarbejdet med ham, ligesom de indledningsvist lod hans afsnit være i fred.

Det ændrede sig dog i weekenden, da tjenesten pludselig fjernede mere end 70 afsnit.

Dette skyldes dog tilsyneladende ikke misinformation om COVID-19, som ellers fik hele striden til at blusse op, men derimod Rogans brug af racistiske ord.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af