Paul Mescal droppede sociale medier, så fans ikke blev trætte af ham

Paul Mescal droppede sociale medier, så fans ikke blev trætte af ham
Paul Mescal. (Foto: Stephane Cardinale - Corbis/Getty Images)

Paul Mescals karriere brager af sted, men leder du efter ham på sociale medier, dukker der ingen officielle profiler op.

Det er helt bevidst, for i foråret slettede han alle sine kontoer, fortæller han i et interview med Dazed.

Det skyldes dog hverken trangen til at beskytte sit mentale helbred eller et ønske om at holde privatlivet ude af offentlighedens øje, som ellers så ofte er argumenterne for de stjerner, der vinker farvel til Instagram og Twitter.

I stedet var han simpelthen bange for, at hans fans ville blive for mætte af at følge ham, og det var derfor lidt af en sikkerhedsforanstaltning for den spirende karriere:

»Det private liv er vigtigt, men det er også uopnåeligt. Det beskytter ikke dit privatliv ikke at have sociale medier«, forklarede han i interviewet.

»I en så offentlig branche må du til en vis grad ofre det [privatliv, red.]. Det vigtigste er at beskytte arbejdet. Min frygt er, at folk vil blive trætte af at se på mig, hvis jeg er på sociale medier«, tilføjede han.

Noget tyder på, at Mescals strategi har givet pote – eller også er det bare hans naturlige talent.

Karrieren kører i hvert fald på fuld damp efter gennembruddet i ‘Normale mennesker’ og senest hovedrollen i ‘Aftersun’, som får dansk biografpremiere 2. februar næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af