Peggy fra ‘Mad Men’ er Drake: Startede fra bunden, nu er hun her

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom de på alle måder er verdener fra hinanden – 1960’erne kontra nu, fiktionen kontra virkeligheden – så er Peggy Olson fra den nyligt afsluttede tv-serie ‘Mad Men’ og den canadiske rapper Drakes livshistorier uløseligt bundet sammen.

De startede begge fra bunden, men nu er de her, som Drake så skarpt observerer på nummeret ‘Started From the Bottom’ fra 2012-albummet ‘Nothing Was the Same’. Den fælles livslinje har en YouTube-bruger nu flettet sammen i videoen herover.

Selvom der i Drakes video til ‘Started From the Bottom’ bliver kørt mere i cabrioleter i snevejr og båret færre kasser, så er ligheden mellem Peggy og Drake slående. De startede begge nederst i fødekæden som henholdsvis sekretær og serviceassistent i et supermarked, men har begge nået magtens tinder inden for henholdsvis reklame og popmusik.

Slutteligt er det store spørgsmål, hvilken musikalsk karriere Don Draper-karakteren læner sig op ad. Amy Winehouse?

Læs også: Digisnack: Disse film varer langt under et minut uden hvide mennesker

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af