Ren tavle: Eloq får ikke sin Soundcloud tilbage

Som vi omtalte i sidste uge fik Eloq suspenderet sin Soundcloud-konto, som han har brugt flittigt til at dele egne numre, remixes og mixtapes. Det skete som et led i Soundclouds tilsyneladende igangværende opgør med remixes, der strider med deres copyright-regler.

Sagen var bare den, at i hvert fald nogle af de numre, Soundcloud mente overtrådte reglerne, ifølge Eloq var fuldt lovlige og clearet med de respektive originalkunstnere. Men det har Soundcloud ikke lyttet til og Eloq får derfor ikke sin konto og dermed sine omkring 20.000 følgere tilbage.

»Det giver mig intet andet valg, end at starte en hel ny (konto, red.). Ren tavle. Det STINKER og jeg håber virkelig I vil hjælpe mig med at dele siden og opbygge min følgerbase igen«, skriver Eloq på Facebook.

Til gengæld benytter Eloq lejligheden til at se fremad med en ny Soundcloud-konto og en ny hjemmeside, hvor hans følgere kan downloade hans numre direkte.

Det er tidligere kommet frem, at Soundcloud lader det gigantiske pladeselskab Universal slette brugeres musik direkte fra musikdelingstjenesten helt uden at kontakte Soundcloud eller brugere først.

Læs også: Interview med Eloq: »På en uge kan jeg have fem depressioner og fem opture«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af