Apple Watch for dummies: Alt, du skal vide om urets indtog i Danmark

Apple Watch for dummies: Alt, du skal vide om urets indtog i Danmark

I dag kan Apple Watch købes i Danmark til stor glæde for mange, der har ventet tålmodigt på produktet siden det i 2014 blev præsenteret sammen med iPhone 6, og siden det i april 2015 har været til salg i USA, Australien, Kina, Tyskland og flere af de store markeder.

Hører du til dem, der er overvejende begejstret for denne nye smarte device til samlingen eller er du måske helt uvidende om, hvad Apple Watch kan gøre for dig, har vi her samlet al dem information du skal bruge om Apple Watch.

Hvad kan det?

Apple Watch er i princippet en forlængelse af din iPhone spændt om dit håndled. For at anvende Apple Watch behøver du naturligvis en iPhone, og en tændt Bluetooth-forbindelse. Du skal have iOS 8.2 eller en senere version installeret på minimum iPhone 5.

I samarbejde med din iPhone kan du anvende en lang række apps, mens du er på farten og altid have vigtige informationer og funktioner helt tæt på.

Du kan blandt andet registrere din daglige aktivitet med diverse træningsapps, modtage og besvare meddelelser, få vejvisning samt holde styr på flyvetider, billetter, rabatkort og aftaler med få klik.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad koster det?

Apple Watch findes i tre modelserier med 8-20 modeller i hver serie – alle modeller indeholder samme funktioner. Watch Sport, Watch og Watch Edition er navnet på modellerne, hvor priserne spænder meget bredt.

Det billigste kan lige nu købes for 3.099 kr. og findes blandt Watch Sport-serien som generelt har det laveste prisniveau blandt modellerne. Det dyreste i guld i den mere eksklusive Watch Edition-serie kan blive dit for op til 140.000 kr.

Alle urene kommer i to størrelser, enten 38 millimeter eller 42 millimeter i højden.

Derudover kan man vælge mellem et stort udvalg af remme i forskellig stil og farve, samt vælge mellem 2 millioner forskellige displays, så ingen ure ligner hinanden.

Der findes naturligvis også et udvalg af tilbehør til uret. Blandt andet hoved- og øretelefoner, da man fra sit Apple Watch kan spille trådløs musik.

watchhearder


Hvor kan jeg købe det?

Apple Watch kan købes online på Apples hjemmeside samt i Humacs 20 butikker landet over fra i dag (fredag 25/9) kl. 10.

Elgiganten og Computercity forhandler også Apple Watch, dog til en start kun online, men skulle gerne få leveret til deres fysiske butikker inden jul.

Læs Apples egen præsentation og se alle modeller og priser på Apples egen hjemmeside.

Læs også: Apple Watch begynder at give mening med nye apps, styresystem og remme

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af