Månedens gear og gadgets: Tablet med projektor, hjemmebryggeri og en brudsikker smartphoneskærm

Endnu en måned er gået og endnu flere fede gadgets er kommet til verden. Her er de ti, som vi er mest oppe at køre over lige nu – plus en læskende bonus.

 

1. Lumia 950 og 950 XL

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lumia 950 og 950 XL er Microsofts forsøg på at genoplive Windows Phones. De er henholdsvis 5,2 og 5,7 tommer, og deres specs ligner dem vi ser på andre flagskibstelefoner. Snapdragon-processor, 3 GB RAM, 564 ppi, plads til 200 GB hukommelseskort, et 20-megapixel kamera og så videre.

Begge telefoner kører en version af Windows 10 og med Microsofts Continuum, er det muligt at tilslutte sin Lumia til en ekstern skærm og bruge den som noget der ligner en desktop-computer. Det lyder imponerende og som noget, der virkelig skiller Windows ud fra mængden.

Det helt store problem med Windows Phones har været manglen på tredjeparts-apps. Med de nye Windows Phones har Microsoft heldigvis landet aftaler med store virksomheder som for eksempel Facebook, der lover udvikle og opdatere apps til Windows’ styresystem. Så måske har Windows Phones alligevel en chance.

Lumia 950 og 950 XL udkommer 3. december og kan allerede nu forudbestilles fra Microsofts hjemmeside for 4.995 kroner for 950 og 5.495 kroner for 950 XL.

2. Apple TV

Screen+Shot+2015-09-09+at+12
Ser fremtidens gaming sådan ud?

 

Normalt ligger Danmark i anden, tredje eller fjerde række, når Apple ruller sine produkter ud på verdensplan, men ikke denne gang. Det nye Apple TV kom til salg i Danmark som et af de første lande i verden.

Med det nye Apple TV forventer vi ikke, at Apple revolutionerer vores TV, som de ellers så selvsikkert reklamerer med. Som en storforbruger af Apple TV, er jeg dog ret spændt på, hvad den nye dreng i klassen kan tilbyde. Det nye Apple TV kommer med et helt nyt tvOS, stemmestyring (dog ikke i Danmark i første omgang) og en ny fjernbetjening med bevægelsessensorer og touchpad.

Formodentlig kommer alle streamingtjenesterne – Netflix, HBO Nordic, DR TV og så videre – i kø med apps til Apple TV. Derudover bliver det spændende at se, hvilke spil vi kommer til at se på den nye device. Da det er muligt at benytte en tredjeparts-controller, går snakken på nettet lige nu på, om Apple TV kan udfylde rollen som din næste konsol i stedet for PlayStation eller Xbox.

Apple TV kan købes på Apples hjemmeside og koster 1.399 kroner for 32 GB og 1.799 kroner for 64 GB.

3. Beats Pill+

beats-pill-plus

 

Beats lancerede tidligt i oktober det nyeste medlem af pille-familien, Beats Pill+. Den nye Pill+ er begyndelsen på en ny æra for Beats By Dre. Beats Pill+ er nemlig det første produkt vi ser fra Beats, siden Apple købte virksomheden sidste sommer.

Apple formår om nogen at producere hardware, der kan slå benene væk under forbrugere og den nye Beats Pill+ er da også mere stilrene og Apple’ske at se på end de tidligere Beats Pill-højtalere. Den nye Pill+ har ikke fået et radikalt redesign, men snarere en raffinering af det genkendelige Pill-udseende.

Den nye Pill+ bliver, ulig sin lillebror, kun tilgængelig i sort og hvid. Pill+ har 12 timers levetid på en enkelt opladning, og det er mulig at lade dine devices gennem USB- og Lightning-porte på højtaleren.

Beats Pill+ kommer til at koste cirka 1.500 kroner og kan købes på Apples hjemmeside fra november.

4. Lenovo YOGA Tab 3

lenovo-tablet-yoga-tablet-2-pro-13-inch-android-side-projector-movie-6-1
Billedet er egentlig af Yoga Tab 2 Pro, men konceptet er det samme. Tablet med indbygget projektor.

 

Lenovos nye YOGA Tab 3-serie, er en serie på tre tablets bygget til underholdning. Faktisk kommer den med Netflix allerede installeret fra fabrikken. De tre modeller hedder henholdsvis YOGA Tab 3 Pro 10, YOGA Tab 3 8 og YOGA Tab 3 10. Som navnene indikerer, er der tale om to 10 tommers og en 8 tommers-tablet.

Specifikationerne er som vi forventer dem af en high-end tablet. De kører Android 5.1 Lollipop ud af pakken og har op til 18 timers levetid på en enkelt opladning. Du kan med andre ord flyve til den anden side af jorden og være underholdt med en Lenovo YOGA Tab 3 hele vejen.

Ulig mange andre tablets har YOGA 3 en tyk runding i den ene side. Med den tykke runding har Lenovo fået plads til en indbygget stand og højtalere, men der hvor den bliver rigtig spændende er i YOGA Tab 3 Pro. Her har Lenovo, som i YOGA Tab 2 Pro, fået plads til en indbygget projektor. Den sidder inde i den roterende stander og kan vise billeder i helt op til 70 tommer.

Det er altid pirrende med en tablet, der kan noget andet end alle de andre på markedet og en 70 tommerskærm gemt i en tablet, det er noget vi hurtigt kunne vænne os til.

Lenovo YOGA Tab 3 8, 10 og Pro 10 kan købes på Lenovos hjemmeside fra den 21. november og kommer til at koste mellem 1.499 kroner og 3.799 kroner.

5. Lenovo Yoga 900

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lenovo Yoga 900 er Lenovos svar på Microsofts Surface Book. En bærbar computer der ved hjælp af Windows 10 kan forvandle sig til en tablet i løbet af få sekunder.

Yoga 900 har en 13” skærm, vejer lige over et kilo og er kun 14,9 mm tyk. Lenovo lover op til 8 timers levetid på en enkelt opladning, hvilket er ganske imponerende for det, Lenovo kalder verdens tyndeste kerne i konvertible bærbare computer.

Lenovo Yoga 900 kan købes på Lenovos hjemmeside fra starten af 2016 og starter på ca. 10.000 kroner for en Yoga 900 med en Intel Core i5 processor og 256GB SSD.

6. Skybuds

skybuds

 

Siden vi så Joaquin Phoenix i ’Her’, har vi ønsket os et sæt trådløse høretelefoner, der kan styre vores gadgets. En åben linje til vores teknologi.

Med Skybuds kommer vi en lille smule tættere på. Skybuds er et par små høretelefoner, uden ledning overhovedet. I de små høretelefoner er der indbygget en mikrofon, så de kan bruges til at ringe fra eller til at styre for eksempel Siri i din iPhone. Med Skybuds kan du altså bare sige »Hej Siri« eller »OK Google« og så er der hul igennem til din personlige smartphone-assistent.

Med til høretelefonerne hører et cover (foreløbigt kun til iPhone 6 og 6S). Coveret fungerer som en holder og lader til Skybuds, og kan samtidig lade din iPhone.

Skybuds kommer i tre farver, med deres helt egne navne. Nimbus Grey, Horizon Gold og Deep Space Black. Du kan backe Skybuds på Kickstarter, hvor prisen starter på cirka 1.500 kroner.

7. Marshall Stockwell

marshag

 

Marshall Stockwell er Marshalls bud på en transportabel højtaler. Den er lille, nem at have med og så ser den fantastisk ud.

Marshall har virkelig formået at fange deres verdenskendte forstærkerdesign i denne lille højtaler. Højtaleren er udstyret med Bluetooth, men der er også et 3,5 mm aux-input, så du kan smide et stik direkte i din smartphone. Derudover er højtaleren udstyret med en USB-indgang, så du kan lade din smartphone on the go. Marshall lover at Stockwell kan spille i op til 25 timer på en enkelt ladning.

Til at beskytte højtaleren, kan der medkøbes et flip cover, meget lig et iPad-flipcover. Igen har Marshall formået at fange den rockede Marshall-feel med rød velour på indersiden og det sorte læderlignende materiale på ydersiden, som man kender fra deres forstærkere og guitarkasser.

Marshall Stockwell kommer til salg i Danmark den 30. december og koster 1.895 kroner. Den kan for eksempel forudbestilles HER.

8. Xbox Elite

XboxElite

 

Man må aldrig gå ned på udstyr. Det gælder især for gamere. Til PC kan der bruges tusindvis af kroner på det helt rigtige udstyr, så man kan tilpasse spilleoplevelsen fuldstændig efter sine ønsker med mus, keyboard og skærm.

Til konsol har der ikke i samme grad, været mulighed for at opgradere udstyr. Indtil nu. Med den nye Xbox Elite-controller har Microsoft bygget en controller til de professionelle (eller dem der ikke vil gå ned på udstyr).

Xbox Elite-controlleren har bedre responstid, bedre byggematerialer og et utal af muligheder for, at lave dine helt egne indstillinger.

Ud over de udskiftelige styrepinde i forskellige højder og udformninger er der mulighed for at tilføje fire ekstra knapper i bunden af controlleren, som du kan indstille til en hvilken som helst funktion. Der er en ‘hair trigger’-indstilling på i både højre og venstre side, så du kan affyre dine skud hurtigere i for eksempel ‘Call of Duty: Black Ops III’, der er lige om hjørnet.

Med den medfølgende app er det muligt at indstille hver knap til sin egen funktion og gemme profiler til forskellige spil.

Xbox Elite-controlleren er en controller til professionelle gamere og det ses også på prisen. Det afholder dog ikke os fra at ønske, at den var en del af vores setup derhjemme.

Xbox Elite-controlleren kommer til salg på Microsofts hjemmeside 11. november og kan købes for cirka 1.200 kroner alene eller som en del af en samlet pakke med en udvidet Xbox One til cirka 4.000 kroner.

9. Bose SoundTouch 10/20/30

SoundTouch20_oppslag

 

Bose har netop præsenteret den næste generation af trådløse SoundTouch-systemer. Den nye generation består af SoundTouch 10, 20 og 30 og en SoundTouch soundbar. Alle systemerne har indbygget både Bluetooth og Wi-Fi for at »få det bedste fra begge verdener« som Bose selv skriver. Helt praktisk giver det dig mulighed for at streame musik fra din telefon over til en højtaler og yderligere koble alle dine SoundTouch højtalere sammen, så de spiller som ét anlæg.

Bose lover at Spotify vil blive en integreret del af SoundTouch appen og det skulle være muligt at betjene SoundTouch systemet fra Spotify appen.

Priserne for de fire forskellige højtalere bliver 1.649 kroner for SoundTouch 10, 3.299 kroner for SoundTouch 20, 5.300 kroner for SoundTouch 30 og hele 10.495 kroner for SoundTouch-soundbars. Læs mere om SoundTouch og køb de lækre højtalere på Boses hjemmeside.

10. Motorola Droid Turbo 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Motorola og Verizon lavede sidste år et samarbejde, der mundede ud i Droid Turbo. Nu er de så klar med efterfølgeren Droid Turbo 2.

Nu tænker du måske: »Verizon. Kommer den så til Europa?« Ja, det gør den. Det er blevet bekræftet af Motorola her i starten af november. I Europa kommer telefonen til at gå under et andet navn, Moto X Force, men skulle være identisk med Droid Turbo 2.

Moto X Force har en 5,4 tommerskærm, en Snapdragon 810-processor og en opløsning på hele 540 ppi. Men det er ikke engang det mest spændende.

Ifølge Motorola skulle skærmen ikke kunne smadres – og amerikanske tests tyder på, at der er noget om snakken. Skærmen består af hele fem dele, herunder blandt andet en fleksibel AMOLED-skærm. Ud over det nye skærmdesign lover Motorola hele 48 timers levetid på en enkelt opladning. Motorola har tidligere smidt om sig med lignende tal, som desværre ikke viste sig at holde stik. Det er spændende om de gør denne gang.

Moto X Force skulle komme til Europa midt-november og koster i omegnen af 5.000 kroner for 32 GB og 5.600 kroner for 64 GB.

Bonus: – PicoBrew

12142171_1225475820799837_339937166_n

 

Denne måneds bonusgadget er en sand Kickstarter-rockstjerne. PicoBrew har gjort sit eget Kickstartermål på 200.000 dollar til skamme med over 700.000 dollars allerede i kassen og en måned tilbage af kampagnen.

Pico er en maskine der hjælper dig til at brygge dit eget øl derhjemme. Ifølge PicoBrew skulle en Pico gøre det nemmere end nogensinde at brygge og personliggøre sit eget øl. Den fylder ikke meget af et bryggeri at være, så den kan passende overtage pladsen fra bagemaskinen, du alligevel aldrig bruger.

PicoBrew har aftaler med en række bryghuse og har på den måde skabt et globalt BrewMarketplace. Her kan du købe PicoPak-pakker med ingredienser til forskellige slags øl, så alt du skal gøre på maskinen er at indstille hvor bitter øllet skal være og hvor meget alkohol du ønsker det skal indeholde.

Da Pico er et Kickstarter-projekt, går der lidt tid før den kommer på hylderne i Danmark, men PicoBrew forventer at kunne levere Pico til sine Kickstarter-backers i løbet af april 2016.

Prisen ligger på 3.400 kroner for en Pico maskine + 1 PicoPak af eget valg, men deres Early Bird special er allerede udsolgt. Nu er prisen 3.800 kroner for samme pakke. Hertil kommer yderligere 1.500 kroner(!) for fragten til Danmark. 5.300 kroner er lidt lakrids, men for de penge får du altså dit helt eget bryggeri hjemme i privaten.

Læs også: Månedens gear og gadgets: Apple Watch, Chromecast 2 og en smartphone med ekstra skærm

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af