Pimp din gruppechat i Messenger med kælenavne, farvetemaer og let billeddeling

Pimp din gruppechat i Messenger med kælenavne, farvetemaer og let billeddeling

Facebook lancerer i disse dage Photo Magic til Messenger, der omdanner dine chats til farverige og personlige universer, ved at give mulighed for at skifte farvetema, give kælenavne og tilføje et fælles humørikon, der passer bedre til emnet i samtalen end den kedelige thumbs up. For eksempel et par øller, hvis det er weekendløjerne der drøftes.

Facebook-Messenger-chat-customization-iPhone-screenshot-002

 

Blandt de nye funktioner i Photo Magic kommer også en løsning på det evige problem, som mange før har forsøgt at løse – også Facebook selv med den selvstændige app Moments – nem og automatiseret billeddeling.

Photo Magic vil gøre det lettere end nogensende at dele de stakkevis af billeder du får taget på din telefon af dine venner, som du lover at sende, men det sker aldrig.

Mere end 9,5 milliarder billeder bliver sendt via Messenger og nu vil Facebook hjælpe med at dele billeder fra nytårsfesten, ved automatisk at genkende dine facebookvenner i de billeder du tager og foreslår at sende dem til den eller de personer, der er på billedet i en privat eller fælles tråd.

facebook-photo-magic2

 

Du kan naturligvis selv styre denne funktion, hvis du ikke ønsker at sende dine billeder til dine venner eller omvendt ikke ønsker at blive genkendt på andre venners billeder, i Messengers indstillinger.

Læs også: Ny Facebook-app: Del billeder fra dit liv med dine vigtigste venner

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med