Instruktøren bag ’45 Years’ laver film om Alexander McQueen

Instruktøren bag ’45 Years’ laver film om Alexander McQueen
Alexander McQueen.

Alexander McQueen er siden sit selvmord i 2010 i en alder af bare 40 år blevet mindet på alskens måder – blandt andet gennem den rasende succesfulde kunstudstilling ’Savage Beauty’ og talrige bogudgivelser, der skildrer det dybt anerkendte navn, designeren skabte for sig selv.

Nu ser det ud til, at historien om den visionære brite, der imponerede verden med sine dramatiske og smukke kreationer og stod bag opsigtsvækkende designs for navne som David Bowie, Björk og Lady Gaga, snart rammer det store lærred. En biopic om McQueens kometrejse til toppen af modeverdenen er nemlig på vej.

Instruktørstolen indtages af Andrew Haigh, som har tidligere har stået bag blandt andet HBO-serien ‘Looking’ og filmen ’45 Years’, og filmen baseres på forfatteren Andrew Wilsons biografi ’Blood Beneath the Skin’.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der skal indtage rollen som McQueen, eller hvornår filmen får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af