Den næste iPhone vil formodentlig ligne 5S’eren til forveksling

Den næste iPhone vil formodentlig ligne 5S’eren til forveksling
Foto: Kārlis Dambrāns / Flickr Commons

iPhone-rygterne flyver igen. Denne gang handler de om den nye budgetvenlige iPhone, som de fleste tror, kommer til at hedde 5SE, der bliver 6’erens pendant til 5C. Det bliver Apples mindste nye model, der formodentlig bliver præsenteret for verdensbefolkningen 15. marts – igen hvis man skal tro rygterne fra de hermetisk lukkede Apple.

En producent af smartphonecases har lækket detaljer om den nye iPhone, og skal man tro den åbenmundede case-producent, så bliver iPhone 5SE-designet stort set det samme som iPhone 5S. Rygterne er ikke bekræftet, men stemmer overens med rygter, vi tidligere har hørt.

De forskelle, der sandsynligvis er på 5S- og 5SE-designet er, at tænd-sluk-knappen bliver rykket fra toppen til højre side, og der vil være en lidt anderledes kurve på siden af glaspanelet på fronten.

Lighederne er selvfølgelig kun på ydersiden. Forventningerne til iPhone 5SE er, at den får specs, der minder om den nuværende iPhone 6S og vil blive tilgængelig i en 16GB og 64GB model til samme pris, som iPhone 5S, ca. 4.000 kroner for 16GB og 5.000 kroner for 64 GB.

Læs også: Apple lancerer en mindre iPhone 6 og Watch 2 i marts – ifølge rygterne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af