M.I.A. skal hjælpe H&M med at sætte fokus på genbrug – spiller eksklusiv koncert i Stockholm

M.I.A. skal hjælpe H&M med at sætte fokus på genbrug – spiller eksklusiv koncert i Stockholm
M.I.A. i den kommende musikvideo, som hun har lavet til H&M

Den svenske tøjgigant står bag World Recycle Week, der i år finder sted fra den 18. april til den 24. april, og som skal sætte fokus på genbrug af tøj. I den forbindelse har H&M fået M.I.A. til at deltage i projektet med en ny musikvideo og en koncert under et arrangement i Stockholm den 23. april.

Den engelske popstjerne skal hjælpe H&M med at indsamle et ton tøj fra de i alt 3.600 butikker, som kæden ejer verden over. Det gør hun blandt andet via en ny musikvideo, som hun har lavet til H&M, og som får premiere den 11. april på brandets website.

Kulminationen kommer i Stockholm, hvor et heldagsarrangement på Nobelberget inkluderer dj’s, foredrag og en pop up-butik, hvor man kan købe produkter skabt af genbrugte materialer.

Dagen slutter med en eksklusiv koncert med M.I.A for 400 mennesker. Flere detaljer bliver offentliggjort senere, men ifølge en pressemeddelelse fra H&M tyder det på, at man kan vinde billetter til koncerten i løbet af dagen. Tjek eventen på Facebook for løbende updates.

Man har siden 2013 kunne aflevere brugt tøj i H&M’s butikker, hvilket har resulteret i 25.000 ton indsamlet tøj. I 2014 begyndte high street-mærket også at sælge tøj lavet af genbrugte materialer.

Læs også: Parisisk fodboldklub sagsøger M.I.A. for at bruge deres trøje i ‘Borders’-videoen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af