Norman Reedus har gemt Johnny Depps afhuggede hoved – se makabert Instagram-bevis

Norman Reedus har gemt Johnny Depps afhuggede hoved – se makabert Instagram-bevis

Hvis man følger ‘The Walking Dead’ tæt – som i virkelig, virkelig tæt – spottede man, at en voksmodel af Johnny Depps afhuggede, zombieficerede hoved var blandt de, der stod placeret på asfalten i afsnit 12 af sæson seks.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det hoved har Norman Reedus, der i serien spiller Daryl Dixon, fået lov at gemme og opbevare i sit omklædningsrum ved siden af spejlet – sammen med en fræk, oppustelig version af den lyserøde panter, naturligvis. Det kunne den 47-årige skuespiller afsløre på Instagram forleden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af norman reedus (@bigbaldhead) den

Hvorfor Reedus akkompagnerer billedet med en kage-emoji, er uvist, men en sammenligning med den franske revolution ligger lige for, hvor magthavernes hoveder trillede. Det tegner da en god stemning, for sæson syv, der starter i oktober.

Hvis du undrer dig over, hvorfor de valgte at bruge Johnny Depp som model til det ene af hovederne, så gav seriens skaber Greg Nicotero et svar til Entertainment Weekly tidligere på året. Og ifølge ham var det én af de ting, der opstår tilfældigt på et tv-set. Blandt øvrigt kuriosa er det i øvrigt Greg Nicoteros eget hoved, der har stået model til hovedet ved siden af Depp. Hyggeligt.

Læs også: De bedste ting ved den nye sæson ‘The Walking Dead’ – og de mest skuffende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af