Schoolboy Q tager merchandise seriøst – tie-dye, afrikansk print og gennemført lookbook

Schoolboy Q tager merchandise seriøst – tie-dye, afrikansk print og gennemført lookbook

Du har nok opdaget, at merchandise har et stort år, både takket være streetwear-modens konstante fascination af band-t-shirts og på grund af Kanye, Rihannah og Justin Biebers evne til at udnytte det og ophøje deres gear til noget større end blot standardtøj, du køber til en koncert.

Nu vil Schoolboy Q også være med, og det slipper han rigtig godt fra. Ikke mindst takket være den flotte lookbook, han har fået skudt af tøjet, der netop iscenesætter det som mere end merchandise.

schoolboy-q_merch12 
Samtidig dyrker L.A.-rapperen fortsat tie-dye-looket, hvilket også gør det til en personlig og troværdig minikollektion. Han optræder også selv i lookbooken i en dashiki.

I et nyligt interview med W Magazine fortæller Schoolboy Q blandt andet, at det godt kan være, at tøjet, der er designet af ham selv, bliver til mere end en merchandisekollektion.

»Jeg overtænker det ikke eller tænker på det som en tøjlinje. Jeg kan bare godt lide at gå sejt klædt, og hvis det bliver til en tøjlinje, så sker det, fordi det er dope«, siger han.

Og det lader ikke til, at han er i tvivl om, at folk vil kunne lide tøjet: »Jeg kan godt lide at være flot klædt, og normalt kan de fleste lide det, hvis jeg kan. I 2014 havde jeg bøllehatten, og nu hvor jeg har taget den af, er der heller ikke andre, der rocker den«.

Hele kollektionen er naturligvis lavet i forbindelse med hans seneste album, ‘Blank Face’, og den turné, der den 24. november bringer ham forbi Falconer Salen. Hvis du ikke kan vente så længe med at få fingre i Schoolboy Q’s merchandise, så er det hele til salg i TDE’s webshop.

Læs også:
Schoolboy Q hygger sig i videoen til sexhymnen ‘Overtime’ – Miguel og Justine Skye gæster

Læs også:
Beyoncé laver mere ‘Lemonade’-merchandise – inklusiv baseballbat-cap

schoolboy-q_merch1 
schoolboy-q_merch3 
schoolboy-q_merch4 
schoolboy-q_merch6 
schoolboy-q_merch7 
schoolboy-q_merch8 
schoolboy-q_merch9 
schoolboy-q_merch10 
schoolboy-q_merch13 
schoolboy-q_merch14 
schoolboy-q_merch15 
schoolboy-q_merch16

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af