Young Thug udfordrer igen kønsnormerne – skal have kjole på til sit bryllup

Young Thug udfordrer igen kønsnormerne – skal have kjole på til sit bryllup

Selv om musik er Young Thugs primære virke, har rapperen efterhånden gjort sig bemærket i modeverdenen. Tidligere på ugen kunne publikum til VFILES-modeshow i New York – og ja, hele internettet – se Young Thug tage sin rolle som kreativ konsulent meget seriøst og rette på en models tøj, mens modellen var på catwalken. Nogle ville måske kalde det en kende påtrængende, andre et bevis på stort engagement.

Det er dog primært Young Thugs stil, der har givet ham point i modeverdenen. For han stiller altid op i outfits, der på ingen måde kan klandres for at være kedelige eller konventionelle. Det er derfor ikke nogen stor overraskelse, at rapperen i et interview med Billboard afslører, at han har tænkt sig at have en kjole på til sit kommende bryllup til badetøjsdesigneren Jerrika Karlae.

»Der vil være to brude«, fortæller Young Thug og tilføjer, at »når det kommer til swag, så er kønnene ikke involveret« – en pointe han også tidligere har gjort klar i en kampagnevideo for Calvin Klein.

Dengang sagde rapperen, at man i hans øjne kan være gangster i en kjole eller i baggy bukser, og at han ikke ser kønnene som adskilt men derimod flydende. Og brylluppet bliver heller ikke første gang, at Young Thug er trukket i de lange gevandter. Ud over Calvin Klein-kampagnen har han også en blå, flæset kjole designet af den italienske designer Alessandro Triconne på på coveret til sit nye album, Jeffrey.

Læs også: Young Thug afbrød modeshow – ville rette på models tøj

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Coveret til ‘Jeffery’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af