Young Thug afbrød modeshow – ville rette på models tøj

Young Thug afbrød modeshow – ville rette på models tøj

Da det for tre uger siden kom frem, at Young Thug skulle være en slags kreative konsulent for de upcoming designere, der i går aftes var en del af VFILES’ modeshow, lignede det mest af alt et reklamestunt.

Men rapperen, der er kendt for sin outrerede stil, tog i hvert fald opgaven meget seriøst. Først valgte han at iklæde sig et outfit fra den italienske designer Alessandro Trincone, der var en del af VFILES-showet, på coveret til det nye album ‘Jefferey’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går aftes til showet under åbningsaftenen af New York Fashion Week ville Young Thug så slå fast, at han havde en mening om tingene. Så meget at han bare måtte op og rette på tøjet, da en af modellerne iklædt Rushemy Botter (ligesom Young Thug selv) tog turen ned ad catwalken. Rapperen havde selvfølgelig også en osende blunt i mundvigen

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og så skulle showet selvfølgelig dokumenteres – med hans kæmpe iPad Pro.

Vi ved selvfølgelig ikke, hvor meget input Young Thug har haft, men han fik i hvert fald skabt opmærksomhed omkring sig selv og VFILES-showet.

Læs også: Kanyes ‘Yeezy Season 4’ føltes mere som deja vu end en magtdemonstration

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af