Tag på ferie med Demna Gvasalia og Balenciaga – omfavner dad-cap’en

Tag på ferie med Demna Gvasalia og Balenciaga – omfavner dad-cap’en

Symaskinerne får ikke mange pauser hos Demna Gvasalia, når han suser mellem sit Vetements-studie og modehuset Balenciaga. Det beviser han nu med sin første <em>resort</em>-kollektion for Balenciaga, siden han blev chefdesigner sidste år.

balenciaga_resort17_1

Den forholdsvis lille kollektion, der altså er tænkt til din badeferie, bærer flere af Gvasalias umiskendelig signaturtræk som flæser, oversize, asymmetri og selvfølgelig hverdagsting i en high fashion-kontekst. Her er det især hans konsekvente brug af en <em>dad cap</em>, der skubber til vores opfattelse af tøjet.

balenciaga_resort17_2

På samme måde udfordrer han stadig kvindekroppen og den seksualitet, den ofte forbindes med i moden. I hænderne på Gvasalia forsvinder de ofte i volumniøse kjoler eller blive skævvredne af en sjov syning i hoften eller hans skarpe, overdimensionerede skuldrer på dobbeltradede jakkesæt.

Se hele kollektionen hos Balenciaga HER.

Læs også: Demna Gvasalia hører kritikken – svarer med mangfoldig catwalk hos Balenciaga

balenciaga_resort17_3balenciaga_resort17_4balenciaga_resort17_5balenciaga_resort17_6balenciaga_resort17_7balenciaga_resort17_8

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af