Gigi Hadid og Tommy Hilfiger dyrker det amerikanske look i ny kollektion

Gigi Hadid og Tommy Hilfiger dyrker det amerikanske look i ny kollektion

Hun er her og der og alle vegne, og nu fortsætter Gigi Hadid sin karriere uden for catwalken med sin anden kollektion skabt i samarbejde med Tommy Hilfiger. Den 8. februar lancerer de to parter nmelig TommyxGigi Spring 2017 ved et show i Los Angeles, hvor det igen vil være muligt at købe alt fra showet med det samme online, ligesom det var tilfældet i september ved showet i New York.

Hele kollektionen er dog allerede blevet afsløret i dag, og udgangspunktet har været The Summer of Love, altså hippieindtoget i 1967 i San Francisco, hvilket især kommer til udtryk via skrift og patches, mens der også er godt med denim og lidt svaj i bukserne.

page_10

»Kollektionen er designet med en klar West Coast-ånd, og Gigi og jeg har elsket at fusionere elementer af hendes californiske livstil og en musikfestivalatmosfære ind i den anden TommyxGigi-kollektion«, siger Tommy Hilfiger ifølge brandets website.

page_09

Mest af alt er det dog en kollektion, der bærer Tommy Hilfigers tydelige all-american design-dna med bomberjakker, strikcardigans, biker-støvler, jeans, t-shirts og så videre. Afstikkeren er den de stijl-printede nederdel og top, som bidrager med et mere sofistikeret look.

page_04

Kollektionen indeholder blandet andet en bomberjakke, hættetrøje, polo og et par jeans, som blev valgt af forbrugerne i oktober sidste år, hvor de kunne stemme på nogle favorititems. De fire vandt og blev altså taget med i den endelige kollektion.

page_14

Læs mere om kollektionen og se alle de medfølgende accessories på Tommy Hilfigers website.

Læs også: De vigtigste sommerkampagner – Hadid-dominans, vilde dyr og bare bryster

page_12page_08page_07page_05

page_15page_11

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af