Den blå Ikea-taske får revival efter Balenciaga-kopi

Den blå Ikea-taske får revival efter Balenciaga-kopi

Det resulterede i mange overskrifter, da det pludselig gik op for folk, at Demna Gvasalia havde lavet et luksus-take på Ikeas velkendte blå indkøbsnet – selvfølgelig også takket være Ikea-designernes respons.

Men joken stopper ikke der, for siden har flere udnyttet opmærksomheden til at skabe deres egne spin-offs på Frakta-tasken.

Først annoncerede de to streetwear-brands Pleasures og Chinatown Market en dad-cap (se artikelbilledet) syet af Ikea-tasken. Den blev lavet i 50 eksemplarer, som allerede er udsolgt hos både Pleasures og Chinatown Market.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Zhijun Wang (@zhijunwang) den

Siden har den kinesiske costumizer Zhijun Wang, der er kendt for at lave masker ud af hypede sneakers som Yeezy Boost 350 og Nike Air Vapormax, netop lavet en maske af Ikea-tasken. Den er dog ikke umiddelbart lavet til salg.

ikea-sneakers

Det samme gælder designstudiet Studio Hagels humoristiske twist, hvor de vender kopieringen på hovedet, så det er Ikea, der stjæler fra Balenciaga med dette Frakta-take på Speed Trainer-sneakeren.

Nogle gange er internettet bare et fantastisk sted.

Læs også: Ikea-designer har et perfekt comeback til Balenciaga-kopi

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af