Wood Wood hopper på den seneste sneaker-bølge med nyt Asics-samarbejde

Wood Wood hopper på den seneste sneaker-bølge med nyt Asics-samarbejde

Sneakers, som går imod den minimalistiske æstetik, der tidligere har gjort en sko som Adidas Stan Smith allesteds nærværende, begynder stille og roligt at fylde mere i gadebilledet. Snart er Kanye West og Balenciaga klar med sneakers, der dyrker den maksimalistiske og lidt kluntede æstetik, og vi har allerede lavet en sneaker-guide til dig, der elsker looket.

Nu er Wood Wood klar med en Asics-sneaker, der dyrker samme trend. Det sker med det seneste samarbejde i brandets fejring af sit 15 års jubilæum i år. Tidligere har Wood Wood lanceret et samarbejde med Neighborhood.

woodwood_asics2

Designeren Karl-Oskar Olsen og co’s take på GEL-DS Trainer lander i Wood Woods butikker i København, Aarhus, Frederiksberg og Berlin samt online på lørdag, den 6. maj. Prisen er endnu ukendt (UPDATE: De kommer til at koste 1.300 kroner).

Wood Wood fejrer lanceringen i butikken i Grønnegade på lørdag mellem klokken 14 og 17. Læs mere på Facebook.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – flere Supreme-Nikes, Norse Projects og Future-sko

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af