Ugens bedste sneaker-nyheder – 5.000 Futurecraft, modesamarbejder og guld

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – 5.000 Futurecraft, modesamarbejder og guld

adidas-futurecraft-4d

Flere Futurecraft til folket

Det er måske ikke lige i morgen, at Adidas er klar til, at du kommer ned i en sneaker-butik og får printet en sko, der passer lige din fod, men ifølge chefen for brandets løbeafdeling, så er de i hvert fald klar til at sætte flere Futurecraft 4D til salg til december. 5.000 par skulle være klar til den tid, men det forlyder endnu ikke, hvordan de vil blive solgt.


diadora

Diadora i røde nuancer

Mens det ofte er marketingmaskinerne Nike og Adidas, der løber med opmærksomheden, så passer et brand som Diadora godt ind i tidens retro løbesilhuetter. Nu har den tyske sneaker-butik The Goodwill Out sat deres præg på V7000 og S8000 – eftersigende med inspiration fra Romerriget. Begge lander i morgen, lørdag, hos TWGO.


dr-martens-colette

Colette fejrer jubilæum med Dr. Martens

Den franske tøjbutik har 20 år på bagen i år, og det fejrer den blandt andet ved for anden gang at fortolke Dr. Martens’ 1461-silhuet. Resultatet er ægte Colette med den signaturblå sål, mens den hvide overdel har blanklakeret cirkler. De lander hos Colette den 21. juni.


reebok_instapump-fury-ice-cream

Instapump Fury til de isglade

Et skud humor er altid godt i garderoben – også på fødderne. Og der kan Puma hjælpe med denne sommerklare Instapump Fury-colorway, som tydeligt tager inspiration fra årstidens isboder. Hælkappen har sågar fået vaffelmønster, så illusionen er komplet. Skoen skulle lande snart hos Reebok, selv om vi ikke er helt sikre på, om den også rammer Europa.


nikeid_kork

Lav dine egne kork-Air Force 1

Kork-sneakers er nok lidt en smagssag, men det giver i hvert fald et unikt look. Og nu har Nike ovenikøbet valgt at give dig mulighed for at gøre Air Force 1 High, Mid eller Low endnu mere speciel. Med Nike-iD kan du sætte dit præg på en enten lys, korkfarvet colorway eller en sort variant, hvor blandt andet Swoosh’en kan ændret til guld. De koster mellem 1.100 og 1.250 kroner hos Nike.


adidas-originals-bw-army

Adidas’ militærsko vender tilbage

Maison Margiela har fortolket dem, ligesom SOPHNET. fornyligt gjorde, men nu er Adidas igen klar med originalen, BW Army, som i 70’erne blevet lavet til det tyske militær. Blandingen mellem læder, ruskind og den brune gummisål skaber modellens enkle æstestik. Begge colorways er lige kommet til salg og koster 899 kroner hos Storm.


j-crew-new-balance-998

Strandklar med New Balance

Den letteste måde at sige, jeg vil hellere være ved stranden. Sådan beskriver den amerikanske tøjmærke J.Crew sit seneste sneaker-samarbejde med New Balance. For den lyse 998-silhuet med de farverige detaljer er åbenbart inspireret af stranden. Lige meget hvad så klæder farverne den. Hvis du er enig, så koster modellen 1.615 kroner hos J.Crew.


nike_tom-sachs-mars-yard

Hypet sko får bredere release

I sidste uge kunne vi fortælle om Frank Ocean-samarbejdspartneren Tom Sachs ny NikeLab-model Mars Yard 2.0, som man dog skulle være mere end normalt heldig for at få fingre i, da det krævede, at man besøgte en særlig Space Camp på Guvenors Island i New York. Som ventet er det dog nu blevet offentliggjort, at modellen får en bredere international release. Det skulle ske den 7. juli hos NikeLab-forhandlere.


adidas-crazyexplosive

Ny, vild basketsilhuet

Sokkemodellerne fylder stadig mere og mere, især i sportens verden, hvor det kropsnære fit giver bevægelsesfrihed. Nu er Adidas klar med Crazy Explosive 17, der blandt andet introducerer Forged Primeknit, der skulle være brugt til at skabe overdelen i ét stykke med særlig support, hvor det er nødvendigt. Og så er der, selvfølgelig, Boost i hele mellemsålen. Skoen forventes at lande hos Adidas-forhandlere den 27. juli.


nike-classic-cortez_guld2

Hey, det er guld

Der er jo ikke så meget at sige. Det kan godt være, at Air Max 97 har fyldt meget i år med de to sølv og guld metalliske colorways, men når det kommer til skinnende metaller, så blegner begge i sammenligning med denne over-the-top Classic Cortez, der selvfølgelig også har guldglimmer i gummisålen. Skoen lander som en del af Nikes push for retro-sneakerens comeback, hvor vi blandt andet har set deres nye ambassadør Bella Hadid i en kampagne. Guldvidunderet koster 670 kroner hos Inflammable.


air-jordan-4-motorsport

Nyt take på Air Jordan Motorsport

Ofte kan det virke lidt søgt, når skomærkerne skal forklare alle deres forskellige colorways, men med dette look på Air Jordan 4 giver det trods alt lidt mening. Navnet ‘Motorsport’ stammer nemlig fra Michael Jordans racerhold, som han startede i 2004. Den originale, hvide colorway blev relanceret tidligere i år, og nu kommer et næsten inverteret look, hvor sort dominerer. Den kommer i salg i morgen tidlig klokken ni og koster 1.550 kroner hos Nike.


jw-anderson-converse

Converse i modesamarbejde

Da J.W. Anderson viste sin SS18-kollektion i Firenze tidligere på ugen, afslørede han også et kommende samarbejde med Converse. Modellerne bar nemlig den irske designers take på flere All-Stars og Thunderbolt Ultra-modellen, som han bagefter viste tydeligere på Instagram. Skoene forventes først at komme i starten af næste år.

Læs også: Kanye West laver Yeezy Adilette – selvfølgelig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af