Ugens bedste sneaker-nyheder – sommersko, amok i Vans og hvidt på hvidt

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – sommersko, amok i Vans og hvidt på hvidt
Nike Air Max 90 ‘Summit White’

Acne Studios’ efterårssko

Det svenske brand har teaset sine skodesign fra den kommende AW17-kollektion, som forventes at lande i handlen i løbet af de kommende måneder. Kollektionen inkluderer denne Sofiane-model, der, som mange har noteret på nettet, minder en del om Nikes Footscape, men med en mere markant og tidstypisk voluminøs sål. Den kommer også i en sort colorway.


Nike Air Max 90 og 95

Nike elsker hvidt

Sommer er lig med hvide sneakers. Sådan er det stadig, og Nike er klar med flere Air Max-modeller, der bakker op om udsagnet.


Med colorway’en ‘Summit White’ har Nike lavet hvide versioner af både 90-, 95- og 97-silhuetterne, hvor falsk slangeskind er med til at pimpe de enkle sneakers. Mens 97’eren endnu ikke har en releasedato, så skulle både Air Max 90 og 95 lande hos din Nike-forhandler den 29. juni.


Hvis du ikke kan vente, så har Nike lige sluppet en anden hvid colorway af Nike Air Max 95 SE, der passende hedder ‘Icy White’, for sålen er gennemsigtig og skaber ligesom de skinnende detaljer på overdelen illusionen om et islag på skoene. Naked har modellen, der også fås i en sort og en kobber colorway, til 1.350 kroner.


Yeezy-rød

Ja, det er næsten tarveligt, men det er svært at se denne Air Jordan 5 uden at tænke på Nike Air Yeezy ‘Red October’, som enhver Kanye-fan drømmer om. Både farven og Jordan-silhuetten minder i hvert fald om Nike x Kanye-hittet, selv om overdelen her er i ruskind. Det er måske ikke lige den oplagte sommersko, men de lander alligevel den 1. juli – i hvert fald i USA, hvor de udvalgte Nike-forhandlere får dem på hylderne.


Nyt fra Sverige

Eytys har for længst etableret sig på det internationale skomarked, og med deres AW17-kollektion er svenskerne igen klar med flere stærke styles. Blandt andet deres Ace Suede, som fås i flere monokrome ruskindsvarianter, mens Jet-modellen lander i et look med krøllet kolæder og den karakteristiske kraftige sål.


Se og shop hele kollektionen hos Eytys.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af @sneakerprophet_ den

Fenty udvider kataloget

Fenty Creeper har været en af Rihannas mest populære sneakers fra Puma-samarbejdet, så selvfølgelig bliver partnerne ved med at tweeke den og tilføje nye varianter til porteføljen. Nu har SneakerProphet delt dette billede af en tilsyneladende ny version, hvor sålen har fået et ekstra lag. Det vides dog endnu ikke, hvornår modellen kommer i handlen.


MD med nyt mesh

Vi er blevet lidt trætte af at skrive om nye colorways af Adidas-silhuetten, der fyldte så meget sidste år, men denne ‘Hexagon Mesh’ fortjener alligevel et par ord. Netmaterialet med de ottekantede huller minder lidt om det, Adidas har brugt på Pharrells Tennis Hu, selv om det var firkantet. Det skaber en sjov tekstur og et ekstra lag til XR1-modellen, der kan købes hos Finish Line for 935 kroner.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Air Max-rygter

Ja, vi er virkelig på rygtebasis her, men sneaker-freaken Pinoe77 har delt et billede, der skulle være af en fremtidig Air Max 270, som måske bliver introduceret til Air Max Day næste år. Modellen har en hæl fuld af Air – so to speak – hvilket også giver en vild visuel effekt. Godt at se, at Nike bliver ved med at skubbe til konventionerne i hvert fald.


Luft til sommerfødderne

Der er efterhånden mange muligheder for sneaker-fans, når det gælder sommervenlige sko. Nike Air Zoom Chalapuka er en af dem, og den kommer nu i tre nye colorways, hvor især den pastelfarvede mintvariant står stærkt. Den lander i morgen lørdag klokken 9 hos Nike.


Luksussandal fra Ronnie Fieg

Det er svært at forestille sig, så travlt Ronnie Fieg må have – eller hvor mange ansatte han har til at lave tingene for sig. Han spytter i hvert fald produkter ud, både til sit eget brand KITH og sine mange collabs. Det seneste på den front er denne læder ‘Sandal Trainer’, som han har lavet i samarbejde med Filling Pieces. Der er ikke direkte luft til fødderne, som i en normal sandal, men overdelen er lavet af en neoprensok med læderstropper. Den fås også i en beige variant og er lige kommet i salg hos KITH med en prisseddel på 1.200 kroner.


Vans-collabs en masse

Både Vans’ Old Skool og Sk8-Hi er nærmest lavet til samarbejder med deres enkle design – og de er efterhånden også blevet fortolket af gud og hver mand. I denne uge har vi alene set fire ny Vans-collabs.

Off-White
Som en del af sin SS18-kollektion debuterede Virgil Abloh tidligere på ugen sit samarbejde med Vans, der minder om Old Skool-modellen, men vist tager sit udgangspunkt i den lidt lavere Black Ball SF, der også har den karakteristiske gummikant på snuden. I hænderne på Abloh er der blandt andet blevet printet ”Blank Canvas” på den hvide lærred overdel og logokrydser på mellemsålen.

Stüssy
Begge er californiske streetwear-brands og har også samarbejdet flere gange. Deres nye sommer-collab er lige landet og inkluderer blandt andet denne Old Skool-colorway, der omfavner den allestedsnærværende lyserøde farve på overdelens ruskind. Se og shop hele kollektionen hos Stüssy.

Braindead
Det her er et andet oplagt samarbejde og deres fælleskollektion inkluderer også både tøj og sko. Til fødderne har Braindead tilføjet logoer og hjemmelavede hieroglyffer til modellerne Era LX, Classic Slip-On LX og Old Skool LX. Hele kollektionen skulle komme i salg i morgen. Vi er dog ikke sikre på, at det også gælder i Europa, men hold øje med Vans’ website.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af jerrylorenzo (@jerrylorenzo) den

Fear of God
Vi slutter i teaser-land, da Jerry Lorenzo fra Fear of God har delt et billede af et kommende collab mellem de to mærker. Stilen er, som ved tidligere samarbejder imellem de to brands, Fear of God-logoet printet ud over hele overdelen. Her på en Era-model. Det vides ikke, hvornår den lander.


Enkle Nike-stropper

Nike Meadow er egentlig en gammel tennismodel fra 80’erne, men her er den blevet fortolket i en mere enkel og hverdags-agtig stil. Lukningen foregår med to modsatrettede stropper, der hver har et lille, broderet logo-Swoosh. Enkelt og flot. Naked har også en sandfarvet colorway. Begge koster 850 kroner.


Mere knit fra Reebok

Vi har sagt det adskellige gange, men ja, sneaker-brands har over en bred kam omfavnet sokkedesignet i år, og nu er Reebok klar med en fætter til deres Zoku Runner – eller brandet har i hvert fald givet Instapump Fury en sokketransformation med den nye variant. Under det karakteristiske luftskelet er silhuetten blevet iklædt en knit-sok, der går op om anklen. Instapump Fury OG ULTK, som den hedder, er en del af Reeboks efterårskollektion og forventes at komme i salg i løbet af de kommende måneder.


Og husk så også…

…at Naked har sluppet deres stribede take på Onitsuka Tigers GSM-model i dag. Læs mere HER.

Læs også: Fem af de skarpeste sneakerheads på Instagram, du bør følge

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af