Nu lander Heliot Emils Migos-jakke – og flere stærke efterårsjakker

Nu lander Heliot Emils Migos-jakke – og flere stærke efterårsjakker
Offset, til højre, i Heliot Emils perlejakke i ‘Bon Appetit’-videoen

De lader til at have vind i sejlene, de to brødre Julius og Victor Juul. Tidligere på måneden arrangerede de deres første catwalk-show under Copenhagen Fashion Week, men før det fik de en anden imponerende bedrift på cv’et.

Da Migos optrådte i Katy Perry-videoen til ‘Bon Appetit’ sad Offset nemlig i sofaen iført en jakke, der matchede hans glimtende smykker og mindede om noget fra en Balmain-kollektion. Den var lavet af italiensk fløjl og havde 7.500 håndpåsyede perler – og så var den altså designet af de to danske brødre. Nu kan den blive din.

I løbet af i dag og de næste to tirsdage kommer Heliot Emils FW17-kollektion nemlig i salg. Vi kender dog ikke prisen på jakken endnu, men forventer, at den bliver pænt dyr.

Perle-bomberjakken er langt fra den eneste fra den kommende kollektion, der står stærkt. Generelt udviser Heliot Emil igen en fin forståelse for tidens streetwear-tendenser. Fra en mere klassisk bomber med o-ringe over en Raf Simons-agtig trenchcoat med billed-patches til en Supreme-lignende pelsjakke er der en del af komme efter.

Heliot Emil forhandles kun i Danmark via deres egen webshop.

Læs også: Seks højdepunkter fra Copenhagen Fashion Week – og et enkelt men

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af