Ugens bedste sneaker-nyheder – DIY, festlig glimmer og logoamok

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – DIY, festlig glimmer og logoamok

Ny Rihanna-sneaker

Vi har tidligere skrevet om trail-udgaven af Fenty Creeper, da den blev teaset på nettet. Nu tyder det så på, at den kommer i handlen lige om lidt. Der skulle være tale om to colorways – den rustorange, som vi tidligere har set, og en sort – og de forventes at komme i handlen allerede den 31. august.


Mads Nørgaards enkle sneakers

Den danske designer er tilbage med sit bud på en enkel læder-sneaker, og vi er især glade for den hvide version, der får små knæk med ruskindsdetaljerne, den blå hælkappe og selvfølgelig gummisålen. Se koster 1.200 kroner hos Mads Nørgaard.


Nikes militær-look

Vi har klart et soft-spot for Special Field-versionerne af Air Force 1. Materialeblandingen og stropperne give sneaker-klassikeren en mere rå kant, som klæder den. I denne uge har Nike annonceret nye colorways af både den høje og mid-versionen.


Mid-modellen, der lidt mere tilgængelig, tager militærreferencerne helt ud med de forskellige grønne nuancer. De skulle lande i dag, men hvis du ikke kan vente, så tjek de seneste colorways af modellen hos Nike.


Samtidig er der landet billeder af en kommende rødbrun version af den originale høje SF AF1, der også inkorporerer ruskind på overdelen. Den skulle komme i handlen den 25. august.

Nike har i øvrigt også lanceret sin SNEAKRS-app i Danmark, hvor du altid kan holde øje med nye og kommende modeller. Tjek den i App Store.


Nike med patches

Patches og broderede motiver fylder meget i mange garderober for tiden, og nu tager Nike ideen om velkro-patches med over i skoverdenen. Nike SB-skateren Grant Taylor har nemlig været med til at lave en ny version af Blazer Low, hvor brandingen på hælen kommer i form af en patch, der kan tages af og på efter humør. Skoen koster 730 kroner hos Nike.


Enkle New Balance i nye farver

Man kan sagtens argumentere for, at en af New Balances forcer er evnen til at holde fast i de gamle, enkle dyder, og at brandets lidt klodsede far-look har fået en rivival. Så bør – eller behøver – New Balance følge med tiden?

Det har brandet i hvert fald valgt at gøre med deres 247-model, som mest af alt virker som deres bud på Adidas’ NMD eller en af de mange andre knit-modeller, der fylder meget for tiden. Nu kommer den lette sneaker så i nye colorways. De koster 730 kroner hos New Balance.


Bling bling til dine Nike

‘Silver Bullet’-colorwayen af Air Max ’97 har været en af årets store sneakers efter genudgivelsen, og måske er det det, som Nike fejrer med denne Swarovski-sten-beklædte udgave af skoen. Den kommer også i en sort variant, og begge modeller er lavet med en særligt materiale, som ædelstenene er inkorporeret i. De lander den 7. september og forventes at koste 2.550 kroner. Læs mere hos Nike.


Pump Supreme får en opdatering

Reebok har efterhånden spyttet en del variationer af modellen ud, og nu er de klar med et af de mest enkle takes indtil videre. Som sædvanlig er det dog detaljerne, der bærer den. For ud over skoens vævede sok-overdel, så er hælstroppen for eksempel lavet i læder, ligesom pløsen med pumpen, og så er sålen todelt i sort og hvid for at komplementerer resten af designet. Den fås også i en hvid og olivenfarvet colorway. Begge er dog indtil videre kun tilgængelige i Asien, men mon ikke de kommer til Europa også?


Festlige Dr. Martens

Det kan godt være, at Pascal-støvlen stadig associeres med grunge-tiden (eller ja, skinheads), men med nogle af Dr. Martens’ nye versioner af modellen og 1461-skoen, er det helt andre vibes, brandet udstråler.


Der er nemlig lige landet både en glitter- og en sølv-pakke, hvor de to modeller i den grad kan være med til at sætte gang i dit outfit.


Samtidig har det engelske brand Lazy Oaf sat sit præg på 1461-skoen, hvor mærkets slogan ‘Don’t Care’ står på hælen, mens resten af overdelen er pyntet med små hjerter. Det vides endnu ikke, hvornår samarbejdet lander, men det skulle være snart.


Nike går DIY

Den ligner næsten Sock Racer uden stropperne, og Nike Gakou Flyknit er da også det nyeste medlem af den evigt voksende sokke-skofamilie. Her er fokus på simpliciteten, men du kan selv fucke lidt med minimalismen, da de to første colorways – sort og hvid – kommer med to stencils, så du kan skabe dit eget personlige look. Modellen skulle komme i handlen den 24. august.


Til dig der bare elsker Nike

Det er svært ikke at tænke på nogle af de logo-crazy designs fra Supreme x Louis Vuitton, når man ser, især den røde colorway af det nye take på Air Force 1 Low. For der er tale om den samme næsten pirat-agtige tilgang til logomania – og det er netop overdrevet, der får modellen til at fungere. Den fås også i en hvid og en sort colorway, og alle tre skulle komme i salg lørdag og koste 575 kroner hos Nike. Vi er dog ikke helt sikre på, om der blot er tale om USA i denne omgang.

Læs også: Ny Calabasas-kollektion bekræfter Kanyes største problem: Sidder fast i sneaker-hypen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af