Nye stjernespækkede kampagner – Rihanna er med i to af dem

Nye stjernespækkede kampagner – Rihanna er med i to af dem
Emilia Clarke i Dolce & Gabbanas nye kampagnevideo

Efteråret er her, og snart er det igen tid til de store internationale modeuger i New York, Paris, Milano og London. Det betyder også, at det er sæson for nye kampagner og i løbet af weekenden er der landet hele tre nye, som sædvanen tro kæmper om at overgå hinanden med antallet af stjerner i castet.

På den konto vinder Dior nok med deres kampagne #DiorLoveChain, der igennem spørgsmålet “And You, What Would You Do For Love?” samler penge ind til We Movement, der hjælper folk i nød. Hver gang hashtagget bliver brugt på Instagram, donerer Dior en dollar til organisationen.

Kampagnen lander samtidig med Natalie Portmans reklame for Miss Dior Eau de Perfum, og hun starter også Diors kærlighedskæde, der også inkluderer Robert Pattinson, Johnny Depp, Bella Hadid, Winnie Harlow, Charlize Theron, Rihanna og mange andre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rihanna er selvfølgelig også med i den første egentlig kampagne for hendes længe teasede Fenty Beauty, som lanceres den 8. september. Det er dog andre seje kvinder som Slick Woods, Halima Aden og Paloma Elsesser, der løber med opmærksomheden i videoen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Endelig er Dolce & Gabbana de seneste til at udnytte al hypen omkring ‘Game of Thrones’. Det italienske brand har nemlig inviteret series incestiøse par Emilia Clarke og Kit Harrington ombord som kampagnemodeller i brandets seneste parfumereklamer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her sættes de hver for sig ind i en ærkeitaliensk setting, som et turistbureau næppe kunne have skrevet bedre.

Læs også: Nu kan dine fødder ligne Rihanna – altså sådan rigtigt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af