Fear of God formår at gøre Jay-Z streetwear-cool med ny kollektion

Fear of God formår at gøre Jay-Z streetwear-cool med ny kollektion

Jay-Z’s betydning for hiphop kan ikke undervurderes, men omvendt mange af tidens rappere vil hans stil nok ikke gå over i historiebøgerne. Han har ofte holdt sig forholdsvist på sikker grund, om det så har været et jakkesæt eller streetwear-basics som en sort hoodie og læderjakke.

Men derfor kan folk åbenbart godt finde inspiration i hans musik og univers, og det er, hvad Fear of God-designeren Jerry Lorenzo har gjort med en ny kollektion, som dropper i dag i forbindelse med Jay-Z sidste koncert på hans ‘4:44’-turné.

»Jay er musen«, siger Lorenzo til Vogue. »Fra armbånd og bandanas til proportionerne forsøgte vi at modernisere Jays tilgang til og bidrag til mode set fra vores perspektiv. Jay gav os feedback og viste vej. Han er en ægte kunstner i alle ordets betydninger«.

Man må dog også give props til Lorenzo for netop at modernisere Jay-Z’s streetwear-look. Så selv om hoodies og langærmede t-shirts med print på ærmerne kan virke lidt 2016-merchandise-bølge-agtigt, så er læderjakken og denimvesten med til at give kollektionen et mere særegent præg. Og så er det bare en fed lookbook.

Det ser dog ikke ud til, at du kan få fingre i kollektionen i første omgang, med mindre du er i Los Angeles i dag, hvor den bliver sat til salg hos Maxfield LA. Tiden må vise, om den kommer online på et senere tidspunkt.

Læs også: Eminem elsker Nike-sneakers – »sko er 90 procent af ens outfit«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af