Ugens bedste sneaker-nyheder – Vince Staples-model, Air Max 98-jubilæum og mere sci-fi

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Vince Staples-model, Air Max 98-jubilæum og mere sci-fi

Adidas teaser Yeezy-inspiration

Det ville selvfølgelig være dumt, hvis Adidas ikke udnyttede den hype, de har skabt i samarbejde med Kanye West til at pushe nogle af deres egne modeller. Vi har tidligere set Tubular-serien låne lidt fra Yeezy Boost-looket, og nu er Adidas snart klar med en sko, der trækker på nogle af de samme veksler som Yeezy Boost 700 Wave Runner og Desert Rat 500.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Rodolphe Muller (@rod.muller) den

Yung 1 skulle have fået sin overdel fra en gammel 90’er model ved navn Falcon Dorf, men sålen er ny og fuldender løbesilhuetten. Indtil videre er en hvid og orange colorway blevet teaset på fødderne af heldige insiders, men ingen releasedato er blevet meldt ud endnu.


Yeezy vil også være med

Adidas skal selvfølgelig ikke stjæle al opmærksomheden, og ifølge rygtebørsen Yeezy Mafia skulle der være en restock på vej af Yeezy Boost 700 Wave Runner. Efter det første begrænsede drop skulle der denne gang være tale om et globalt release, men intet er officielt endnu.


Brandblack laver ny model

Brandet har allerede været en del af tendensen med løbeskos silhuetter med kraftige såler med Aura-modellen, der benyttede den snart lidt for brugte Vibram-sål, som vi herhjemme primært kender fra Hi-Tec, som var med til at udvikle den. Nu har Brandblack dog opdateret modellen og skiftet sålen, så Aura II kommer med en anden Vibram-sål, der dog dyrker samme æstetik. På den første colorway er de kraftige farver med til at understrege 90’er-stemningen. Brandblack har endnu ikke offentliggjort en releasedato, men mon ikke den er tæt på?


Vince Staples vil også være med i sneaker-gamet

Man kan næsten ikke kalde sig selv rapper i dag, hvis man ikke har lavet et sneaker-samarbejde. Tænk Kanye, Pusha T, Future, Kendrick og så videre. Seneste skud på den stamme er Vince Staples, der har lavet et samarbejde med Converse (ligesom Tyler, The Creator), som tager udgangspunkt i hans album, ‘Big Fish Theory’, fra sidste år.


Det er især tydeligt på sålerne, der har en zoomet version af fisken fra albumcoveret på undersiden. Samarbejdet inkluderer både en Chuck 70 Hi og Chuck 70 Ox samt en hoodie, der er til salg i Converses danske webshop.


Nike klar med ny løbesko

Godt nok har sportsmærkerne efterhånden fået travlt med at servicere den stadigt store efterspørgsel efter livstilsmodeller og retrosilhuetter, men de har ikke helt glemt deres kernekompetence, sportsudstyret. Sidste år lavede Nike Vaporfly 4% i forbindelse med brandets maratonstunt, og nu er de klar med endnu decideret løbesko.

Epic React Flyknit er en videreudvikling af Lunar Epic 2, hvor det især er sålen, der er ny. Den skulle ifølge Nike være både blødere, mere fjedrende, lettere og mere slidstærk, så altså en win, win, win, win.


Modellen lander den 22. februar og skulle koster omkring 1.000 kroner. Du kan læse mere om modellen, der indtil videre er teaset i tre forskellige colorways, hos Nike.


Nyt fra Y-3

Mens ugen bød på et nyt modeshow fra samarbejdet mellem Yohji Yamamoto og Adidas, hvor vi blandt andet så futuristiske bud på både de i forvejen sci-fi-agtige modeller Twinstrike og Crazy 8, så fik vi også den nye model Y-3 Saikou Boost. Den er langt hen ad vejen endnu en Primeknit/Boost-silhuet, men snøresystemet med de elastiske snore, der er fæstnet ved sålen, er en ekstra detalje. Storm har både den hvide og sorte colorway til 2.899 kroner.


Adidas Twinstrike ADV

Mere Adidas-sci-fi

Som vi skrev tidligere på ugen, er sci-fi en af de sneaker-tendenser, vi tror kommer til at fylde meget i år, og det er blandt andet takket være Adidas’ Twinstrike ADV, Crazy 1 og Crazy 8. Og som for at understrege vores pointe har sportsmærket annonceret, at vi den 1. februar får tre nye og mere nedtonede af netop de tre silhuetter. Så hold øje med din sneaker-pusher, hvis du kan lide looket.

Adidas Crazy 8

Og hvis du ikke gider vente på det, eller bare gerne vil have lidt mere knald på farverne, så har tyske Overkill netop Twinstrike ADV i to nye, farverige colorways. De koster 1.340 kroner.

Adidas Twinstrike ADV

Nike fejrer Air Max 98

Med Nikes enorme bagkatalog er der hele tiden modeller, der har jubilæum, hvilket naturligvis er en god anledning til at fremhæve dem og præsentere originale og nye colorways. Mens det sidste år blandt andet var Air Max 97, der havde 20 års jubilæum, så er det, ja, Air Max 98 i år. Derfor får vi nu to af modellens originale colorways, ‘Gundam’ og ‘Tour Yellow’.


I forhold til 97’eren er 98’eren blandt andet kendetegnet ved de vertikale striber, der bryder den bølgende mudguard. Mens Naked har den blå ‘Gundam’-colorway, har Rezet begge til 1.500 kroner.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

“handwritten helvetica” @themuseumofmodernart

Et opslag delt af @ virgilabloh den

Virgil Abloh er utrættelig

‘The Ten’ er gaven, der bliver ved med at give – men stadig kun til de få. Denne sorte colorway af Off-White x Nike Air Force 1 blev nemlig sat til salg i dag, men kun i MoMa Design Store i New York City, så ja, det er resell-verdenen, der er din ven, hvis du vil have fingre i denne her.


Vapormax-sålen spreder sig

Når de store sportsbrands opfinder en ny sål, tager den som regel turen rundt i bagkataloget, så nye hybridmodeller opstår. Det gælder naturligvis også Air Vapormax-sålen, der blev lanceret sidste år. Senest er den blevet blandet med Air Max Plus. Denne hvide colorway lander først den 9. februar, men indtil da har Rezet tre andre versioner af Air Vapormax Plus til 1.700 kroner, blandt andet en triple black.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#BYW … #747WarehouseSt

Et opslag delt af Pharrell Williams (@pharrell) den

Pharrell teaser ny model

Adidas-fans gad nok godt være i Los Angeles den 16.-17. februar, når brandet inviterer til et event, der blander musik, basketball og eksklusive sneaker-drops. Især efter at Pharrell teasede en ny model, der indtil videre har fået navnet ‘Boost You Wear’ efter hans hashtag #BYW. Hvis vi lige glemmer farverne, så er vi ude i noget a la en NMD med Boost-sål og Primeknit-overdel, men med et yderst markant snøresystem. Det vides endnu ikke, om modellen bliver tilgængelig uden for eventet, men hvis du er i L.A., så kan du skrive dig op til arrangementet HER.

Læs også: Fem sneaker-tendenser der vil styre 2018 – fra futurisme til logomania

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af