Ugens bedste sneaker-nyheder – Nike Air Max bliver vildere, dansk futurisme og neon

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Off-White™ (@off____white) den

Off-White forlænger Nike-samarbejde

Vi vidste selvfølgelig godt, at Virgil og Nike har tænkt sig at køre ‘The Ten’-samarbejdet så langt ud, som de kan, men nu har Off-White delt billeder af en silhuet, der eftersigenden skulle være en React Vapor Street Flyknit. Det positive er, at mens vi tidligere har argumenteret for, at ingen af de mange opfølgere på det originale samarbejde har bragt noget nyt til bordet, så sker der en masse her. Fra dobbeltsnøre og farvesammensætningen til piggene på ydersålen føles modellen frisk, selv om den stadig forsætter flere elementer fra ‘The Ten’. Skoen er en del af Off-Whites nye SS19-kollektion, men det vides ikke, hvornår den kommer i handlen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sole Collector (@solecollector) den


Til gengæld har Sole Collector delt billeder af en ny version af Off-White x Converse Chuck Taylor 70, som allerede skulle komme i handlen den 8. oktober. Det er en mere traditionel variant end ‘The Ten’-samarbejdet med den gennemsigtige overdel. Designkoderne er det stadig, ligesom det er blevet tilføjet Off-Whites logostriber på mellemsålen.


Ny chance for Fila Ray

I januar udsendte Fila en lidt enklere og mindre voluminøs version af den populære Disruptor-model. Den hed Ray. Nu lander Ray Low så, og man skal virkelig anstrenge sig for at finde forskellene imellem de to. Man kan også bare være glad for, at den igen er tilgængelig. Naked har to colorways, der begge koster 750 kroner.


Nike slår sine egne luftrekorder

Man må aldrig hvile på laurbærrene. Det ved Nike vist godt, og nu er sportsgiganten klar med nye billeder af den kommende Air Max 720, der overgår 270-luftpuden i højden, og ifølge Nike selv er den mest komfortable og bouncy af alle Air Max-såler. Samtidig skulle den være lavet af 75 procent fabriksaffald, så miljøet også er tænkt ind i ligningen. Den forventes at komme i salg i foråret 2019, hvor sålen uden tvivl også vil sprede sig til andre modeller, som vi har set det med blandt andet VaporMax-sålen i år.


Flere skrappe farver fra Nike

Der er ikke så meget at sige, Nike React Element 87 er en af vores yndlingsmodeller i år, især når der bliver skruet op for farverne, som det var tilfældet med de to Undercover-colorways, som landede for kort tid siden. Nu er der så landet billeder af et par kommende looks, hvor især dette lover godt. Rygter siger, at den måske allerede kommer i handlen i løbet af oktober.


ARKK fortsætter sin Wave13-sålserie

Det danske sneaker-brand har steppet op i år – både på deres drop-taktik, som nu inkluderer næsten ugentlige modelpræsentationer og på designet med deres Wave13-sål, som nu sidder på fire nye modeller. I dag lander Hypertrex FG BOA W13, der er lige så futuristisk at se på, som det tekniske navn antyder.


Boa-system er brandets svar på Pumas Disc-system og sørger for ekstra komfort til sokkedesignet. Den nye model koster 1.500 kroner og kommer i en blå og en sort colorway.


Mere farvepang fra Nike

Air Max Plus – eller TN som mange bare kalder den – er en 90’er-klassiker, der ligesom alt andet 90’er har kronede dage for tiden med den rå gadekonnotationer. Tillæg tidens fokus på skarpe neonfarver, og du har en dobbelt vinder. Og den koster 1.399 kroner hos Nike.


Air Jordan går futuristisk til værks

Næste år lader det til, at Air Jordan vil udfordre sine velkendte basketballsilhuetter. Vi har tidligere set deres Apex-Utility, og nu er der landet billeder af denne Proto React. Udover det særlige snøresystem og hælstroppen, som kan justeres, inkluderer skoen Nikes React-sål. Der er stadig ingen officielle meldinger, om hvornår i ’19 den forventes at komme i handlen.


Nike sætter lys til Air Force 1

De mørke vintermånederne nærmer sig – i hvert fald på den nordlige halvkugle – og det betyder blandt andet, at vi nok kommer til at se flere selvlysende sneaker-detaljer. Nike starter festen med denne version af Air Force 1, hvor hele sålen lyser op i mørke.


På overdelen er hælstrop, pløs og den brede strop med Swoosh’en, som erstatter snørebåndene med til at skabe kontrast og et mere industrielt look. Det vides endnu ikke, hvornår skoen kommer i handlen.


Undercover og Nikes 2019

De er stadig i gang med at slippe deres React Element 87-samarbejde, men under den igangværende modeuge i Paris har Undercover teaset næste års Nike-samarbejde, som blandt andet inkluderer denne Waffle Racer. Den farverige sneaker dyrker originalens nylon med suededetaljer, men har fået tilføjet et futuristisk aggregat på hælen. Modellen forventes først at komme i salg sidst på året eller i starten af 2019.


Pharrell har finger med i spillet i ny Tennis Hu

Når han ikke selv sætter farve på modeller som NMD Hu og Tennis Hu, så sørger han for, at Billionaire Boys, som han også er affilieret med, kommer til fadet. Denne gang er det en Tennis Hu V2, der har fundet de patriotiske farver frem. Den nye colorway har ingen officiel releasedato endnu.


New Balance i farver

Selvfølgelig er det stilsikre mærke andet en grå nuancer. Her er det dog det Miami-baserede brand Stray Rats, som står bag den 80’er-bløde farvesammensætning, som giver den enkle 990v3-silhuet et løft. Den blev sat til salg i onsdags hos Stray Rats, men er desværre allerede udsolgt, og vi ved endnu ikke, om den kommer bredere i salg. Ellers må du have fat i din reseller, hvis du bare eje den.

Læs også: De fem mærkeligste ting fra Guccis nye kollektion – og tre der bliver et hit

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af