Rapperne er stadig splittede omkring Gucci-boykot – Future og T.I. på hver sin side

Rapperne er stadig splittede omkring Gucci-boykot – Future og T.I. på hver sin side
Future

I det store virvar af krænkelser og shitstorms på internettet er opmærksomheden ofte flygtig, men ikke når det gælder Guccis blackface-sweater. Det skyldes måske blandt andet, at modehuset – prisværdigt – har fulgt op på hændelsen af flere gange og annonceret nye tiltag i virksomheden for at undgå en lignende situation i fremtiden.

I løbet af den seneste uge har udtalelser fra rapperne Future og T.I. vist, at forbrugerne heller ikke har glemt sagen – men de er til gengæld ikke enige om, hvordan situationen skal håndteres. Ligesom 50 Cent og Floyd Mayweather tidligere beef’ede over, om man burde boykotte Gucci eller ej, så stiller Future og T.I. sig på hver sin side af den skillelinje.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I et interview med den amerikanske radiostation Streetz 94.5 siger Future, at han stadig har tænkt sig at gå med Gucci, fordi at nu har han brugt penge på at købe det.

»Hvis jeg kunne få mine penge tilbage, så kunne vi snakke«, siger han – og måske skulle nogen bare fortælle ham om reseller-markedet, hvor Futures Gucci garderobe sikkert ville sælge meget godt.

»Jeg føler ikke, at de gjorde det ud af dårlige intentioner, men jeg vil ikke dømme dem. Alle har altid travlt med at dømme folk, før de har haft en samtale med designeren og prøvet af forstå vedkommende«, siger han også.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

T.I. er på den anden side så opsat på at boykotte Gucci, at han i en ny video tilsyneladende påtaler over for en fremmed på gaden, at han ikke burde gå i Gucci.

»Det handler om, hvad der er inden i dig, ikke på dig. Det lort er ikke noget, før vi tager det på. Vi gør det fedt. Se mig. Jeg er sej som en motherfucker, og jeg har ikke det lort på. Jeg ser ovenikøbet bedre ud end dig«, siger T.I., der igennem hele forløbet har været meget anti-Gucci og sågar lavet et diss-track rettet mod Floyd Mayweather, efter at bokseren åbent bakkede op om Gucci efter blackface-skandalen.

Imens holder Gucci fokus på at komme videre – og nå ja, lave nye sandaler, som minder utroligt meget om outdoor-mærket Keens.

Læs også: Gucci fortsætter med nye tiltag efter blackface-sagen: »Gucci er i en position til at gøre modebranchen bedre og mere inkluderende«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af