Ugens bedste sneaker-nyheder – fokus på Air Max, 3D-såler og Asics-flammer

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – fokus på Air Max, 3D-såler og Asics-flammer

D-I-Y med New Balance

Vi har før set Nike lege en del med udskiftelige Swoosh-logoer, som på Travis Scotts bud på Air Force 1 og de Air Jordan 3 som lige er kommet i salg. Nu tager New Balance ideen til sig med denne 997’er, der giver mulighed for at tilsætte lidt farve til den enkle grå/hvide overdel med de aftagelige logo-N’er. Modellen er umiddelbart ikke til salg i Danmark pt., men den koster 1.450 kroner hos Premier.

Nike klar med flere autosnørede sko

Det var en stor ting, da Nike Mag i 2016 indløste det ‘løfte’ om selvsnørende sko, som ‘Tilbage til fremtiden’-filmen havde givet mange år tidligere. Siden har Nike lanceret flere modeller med versioner af det automatiske system (ligesom Puma har givet deres bud).

Nu lover Nike-chefen Mark Parker, at snøresystemet kommer til at sprede sig til flere modeller. I år har vi allerede set basketskoen Adapt BB, som i øvrigt er blevet teaset i en mørkegrå colorway i denne uge. Om skoen får dansk release er endnu uklart, men den skulle lande hos Nike i USA allerede den 19. april.

Vinderne af Nike-konkurrence

Nikes On Air-konkurrence lod sidste år folk i nogle af verdens største byer som New York, Tokyo og Shanghai designe deres egne version af nogle af gigantens modeller med udgangspunkt i deres by. Vinderne blev kåret i starten af året, og siden er skoene blevet sat i produktion.

Nu kommer de i salg den 13. april, og vi er især glade for vinderen fra Paris, som er denne Air VaporMax Plus designet af Lou Matheron, der blev inspireret af billeder af en retsbygning under ombygning. Samtidig er det sjovt, at de industrielle og tekniske detaljer passer rigtig godt ind i de tendenser, vi ser generelt i dele af modebilledet i denne tid. Prisen er endnu ukendt.

Calvin Klein spejler Adidas

Raf Simons har længe lavet sneakers med Adidas, og selvom den belgiske designer har fået sparket hos det amerikanske brand, så har han nok haft en finger med i spillet i udarbejdelsen af denne Lex-model, som Calvin Klein Jeans har lanceret. Og måske har Adidas også? Det håber vi næsten, for ligheden med Adidas Twinstrike ADV er til at få øje på. Her får du, udover en fed colorway, Calvin Klein-logoer på pløs og hæl. Den koster 1.400 kroner i JD Sports’ engelske webshop.

Nike klar med stærke samarbejder

Godt nok gjorde han meget ud af, at hans første Nike-samarbejde netop ikke var et par sneakers, men derimod solbriller. Nu er Heron Preston dog rykket ind i skorækkerne og er snart klar med sit bud på en fusion af Air Max 720-sålen og overdelen fra en Air Max 95. Resultatet være hans signaturorange farve, ligesom han har pakket overdelen ind i luftpuder for at sætte tyk streg under Air Max-elementet. Skoen bliver sat til salg den 15. april.


Allerede i næste uge er Nike dog klar med deres seneste samarbejde med japanske Atmos, som har sat deres klippeklistre-præg på Air Max2 Light. Modellen bliver nu internationalt tilgængeligt den 5. april, hvor den kommer til at koste 1.300 kroner hos Nike.

Mere Air Max

Ja, vi er midt i Nikes årlige Air Max-fejring, og meget tyder på, at Odell Beckham Jr. også har fået lov til at sætte sig præg på Nikes ikoniske luftpuder. Han har nemlig teaset denne Air Max 720-variant, hvor der ikke bliver sparet på farverne, men hvor overdelen er mindre futuristisk end på de første versioner af det seneste Air-familiemedlem. Skoen skulle komme i salg i juni.

Racerklare Puma

Med den her Replicat X har Puma eftersigende fundet inspiration i motorsporten, og der er da også tale om et samarbejde med dækmærket Pirelli. Sålens mønster er også løftet fra Pirellis Cinturato-dæk. Mest af alt er det dog bare en flot sko, der skulle komme i salg i udvalgte butikker den 26. april og i Pumas webshop i maj.

Adidas’ 3D-printer er rødglødende

Endnu en uge, endnu en AlphaEdge 4D fra Adidas. Sådan føles det efterhånden, og vi brokker os ikke, for det er stadig fascinerende at stirre på den vilde Futurecraft-sål, der pryder modellen. Denne nye version er lavet i samarbejde med Stella McCartney og er målrettet mod kvinderne – hvilket generelt bare betyder, at størrelserne løber fra 35-36 til 40-42. Den har tydeligt taget inspiration fra de sokke-sneakers, vi så en del til for et par år siden. Den skulle komme i salg i løbet af april.

Brandvarme Asics

Vi var vilde med dette flammebesatte samarbejde mellem Asics og den japanske kunstner Sneakerwolf, da det landede tidligere på måneden, men skrev ikke om skoen, da den kun blev lanceret i Japan. Nu kommer GEL Kayano Trainer-versionen dog til salg internationalt, og herhjemme er det selvfølgelig Naked, der får modellen på hylderne den 5. april. Den koster 1.200 kroner.

Nike henter inspiration i Berlins klubliv

Mere end de fleste af sine Air Max-familiemedlemmer er 180’eren ren retroglæde. Det gælder også denne nye colorway, der hedder BLN efter den by, som har givet inspiration til neonfarverne. »Slogans som Unity og Freedom på ydersålerne repræsenterer mantraet i Berlins klubkultur i dag«, skriver Nike selv. Modellen sættes til salg i morgen, lørdag, klokken ni, og den koster 1.200 kroner.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af HOUSE OF HEAT (@houseofheat) den

Nike fejrer Air Jordan-jubilæum

Det er 30 år siden, at Air Jordan 4 ramte butikshylderne, og det har Nike selvfølgelig tænkt sig at markere. I denne uge er der landet billeder af en kommende colorway, der skulle få navnet ‘What the 4’ (som en fortsættelse af Nikes ‘What the?’-serie) og inkludere de fire farver, de første modeller kom i samt inkluderer Nike Air-mærkningen på hælen. Modellen forventes dog først at blive sat til salg i november.

Læs også: Justin Bieber stoppet af politiet på grund af sine Off-White x Nike-sneakers: »Bro, det er bare mode«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af