Drake får specialdesignet jakke af Toronto Raptors til en værdi af fem millioner kroner

Drake får specialdesignet jakke af Toronto Raptors til en værdi af fem millioner kroner
Drake på sidelinjen ved The Raptors seneste NBA-kamp mod Milwaukee Bucks i Toronto, Canada. (Foto: Gregory Shamus/Getty Images)

UPDATE: Prisen på jakken er snarere ‘kun’ 3,7 millioner kroner, oplyser firmaet, der har lavet den.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det går meget godt for Drake. Når han ikke lige flyver rundt i sin Air Drake-privatjet, vinder Billboard-priser eller rocker et seksmillionerkroners-outfit, så er han ofte at finde på sidelinjen til Toronto Raptors’ basketballkampe. Som fan, ambassadør og økonomisk støtter virker han ofte lige så involveret i kampene som holdet og træneren selv.

Sammen med sit OVO-kollektiv har Drake også været med til at designe merchandise og en bane i The Raptors’ hjemmebanestadion. Så man kan roligt sige, at Drake og hans hjemmehold har et nært forhold.

Det blev også understreget, da rapperen modtog en specialdesignet blazer i forbindelse med kampen. Ifølge avisen The Star er det fjerde år i træk, at Drake får en jakke, men årets version var af en helt særlig kaliber.

Designet inkluderede blandt andet OVO’s uglelogo og The Raptors’ logo lavet i diamanter, ligesom stoffet til trøjen stammer fra en særlig fabrik i Toronto. Inden i er den holdtrøje, som Drake og OVO har været med til at designe, på syet.

»Det er virkelig et én af én-design«, sagde manden bag jakken, Michael Nguyen, ifølge The Star. Og Drake ser også pænt tilfreds ud med gaven, som han modtog fra klubbens præsident Masai Ujiri.

The Raptors vandt kampen over Milwaukee Bucks og var tilsyneladende i godt humør, da Timbaland, der også var blandt tilskuerne, også fik en lille gave med hjem fra kampen.

Læs også: Drake flexer outfit til seks millioner i nyt afsnit af ‘How Much Is Your Outfit’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af