Ugens bedste sneaker-nyheder – fornyet vildskab, Han Kjøbenhavn x Airtox og Frida Kahlo

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Off-White viser næste Nike-sneaker

Hvis man skal være lidt hård, så er det godt set. Det lader nemlig til, at Virgil Abloh og Nike har fundet ud af, at med blot en lille ny designdetalje, kan de fortsætte deres ‘The Ten’-look i det uendelige.


Siden Zoom Terra Kiger 5-modellen har vi nemlig set billeder af en Dunk med samme dobbelt snøresystem, og nu er der kommet bedre billeder af den Nike Vapor Street, der ligesom Terra Kiger først blev set på catwalken til Off-Whites SS19-show.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af HanZuYing (@hanzuying) den


Den deler også den piggede undersål med Zoom Terra Kiger 5, mens sålen altså kommer fra maratonskoen Vaporfly, som nu er landet i en hverdagsversion. De tre teasede colorways skulle komme i handlen i løbet af sommeren.

Endnu en ny Nike-underlinje

I sidste uge kiggede vi på The10th, og nu har Nike nyt fra et lignende projekt. Under navnet N345 vil sportsgiganten nemlig hive fat i gamle kendinge og tilføje moderne designdetaljer. Indtil videre lader det til at betyde dekonstruerede detaljer, som vi i noget tid har set som en førende tendens på sneaker-markedet.


Mens ovenstående Air Force 1 i ‘Type’-versionen, som nyfortolkningerne åbenbart bliver navngivet, har fået sjove tilføjelser i forskelligt materiale, er Huarache Type en mere generel overhaling af modellen.


AF-1 Type kommer til salg hos Sneakersnstuff den 4. juli, mens Huarache Type også burde lande nu, vi er bare ikke sikre på, om det også gælder Europa.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af EARLYCOP (@earlycop) den

Nyt kig på Yeezy-basketmodel

Resellerne hos Earlycop synes at have styr på, hvad der er på vej fra Yeezy for tiden. I sidste uge teasede de den vilde Yeezy Boost 451, og nu er de klar med nye billeder af basketballsilhuetten, som internettet i hvert fald har navngivet YZY BSKTBL. Den blander zebra-looket fra 350-silhuetten med en mid-top-model, der også inkorporer refleksdetaljer på hælen. Det vides – selvfølgelig – ikke, hvornår den kommer i salg endnu.

Han Kjøbenhavn laver stærkt dansk samarbejde

I den tekniske del af moden, hvor man finder brands som Alyx og danske Heliot Emil, har detaljerige sneakers med vandresko-vibes længe fyldt meget. Nu hopper Han Kjøbenhavn lidt over i den grøft efter flere Puma-sneakers (hvor deres Trailfox Disc også var lidt i den grøft)


Ved deres SS20-show i Paris i sidste uge viste Han Kjøbenhavn nemlig et kommende samarbejde med sikkerhedsskomærket Airtox. I hænderne på Jannik Wikkelsø Davidsen har modellen fået et mere clean udtryk uden at miste sin workwear-baggrund. Den blanding synes at være naturlig for Han Kjøbenhavn, der igennem karrieren har holdt forstadsrødderne i live. Modellen kommer i handlen til efteråret.

4D i populær mid-version

Vi er nødt til at indrømme, at der stadig er noget næsten hypnotisk over at kigge på den 3d-printede sål fra Adidas’ Futurecraft-afdeling, og den får stadig lov til at fylde på denne Consortium Runner Mid 4D. Overdelens hvide strik med et grønt stik flytter nemlig naturligt øjnene mod mellemsålen, der igen understøttes af en slidstærk Continental-undersål. Det flotte resultat er lige kommet i salg hos Naked, hvor den koster 3.800 kroner.

Vans hylder kunstner

Det er efterhånden slået godt og grundigt fast, at Vans’ klassiske modeller er som et rent kanvas for alverdens grafik og samarbejder. Nu har brandet selv taget teten med et nyt Vans Vault-projekt. Det er kunstneren Frida Kahlo, der nu bliver foreviget på Slip-On LX, Authentic LX og Sk8-Hi LX, der alle er kommet til salg hos Naked i dag.

Converse viser tæer

Gennemsigtighed har fyldt en del i moden de seneste sæsoner og har også ramt sneakers med for eksempel Nike React Element 87 og flere af Virgil Ablohs ‘The Ten’-samarbejder med Nike og Converse. Nu er Converse så selv klar med to versioner af deres ikoniske Chuck Taylor All Star, hvor der er frit kig til tæerne. Indtil videre er de dog kun tiltænkt det japanske marked, men vi må se, om europæerne ikke også får lov til at lege med snart.

Reebok afslører kommende samarbejder

De seneste år har Reebok etableret sig som et af de etablerede sportsmærker, der lander de mest eksperimenterende samarbejdspartnere som for eksempel Vetements og Pyer Moss. Nu har brandet så afsløret kommende collabs med Cottweiler, Angus Chiang og Ximonlee, og resultaterne ser stærke ud.


Godt nok kan man hurtigt trække paraleller til nogle af Balenciagas mest populære modeller de seneste sæsoner, når man kigger på Chiangs og Ximonlees sneaker-bud, men æstetikken fejler ikke noget.


Cottweiler bruger, ligesom Angus Chiang, Reeboks nye, sprækkede Energy-Return-sål, mens overdelen kommer i flotte pastelfarver og med Reebok-logoet inkorporeret på en både oversize og elegant måde. Alle tre modeller forventes dog først at komme i salg i starten af 2020.

Vild løbesilhuet fra Nike

Nike fortsætter åbenbart med at lave deres mest opsigtigsvækkende løbesilhuetter til mere hverdagsbrug. Vi har set Vapor Street, og nu kommer ZoomX Vista Grind, der trækker en del på maratonmodellen ZoomX Vaporfly Next% med den kraftige sål. Her har sålen bare fået huller for at skabe en mere æstetisk interessant og vild model. Naked får den på hylderne den 4. juli, hvor den koster 1.450 kroner.

New Balance vil også 3d-printe

New Balance vil også være med i 3d-spillet, som Adidas indtil videre har siddet stærkest på med deres Futurecraft-serie, der efterhånden har spyttet en del sneakers ud. I år er New Balance dog klar med to modeller, der bruger deres TripleCell-teknologi. Det bliver først 990 Sport, der skulle være lige på trapperne, mens en FuelCell Echo skulle lande i september. De 3d-printede såler er lavet i samarbejde med firmaet Formlabs. Det vides endnu ikke, om modellerne også lander i Europa i første omgang.

Læs også: Billie Eilish, Kehlani og Kodie Shane designer fodboldtrøjer – til salg nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af