Ugens bedste sneaker-nyheder – Heron Preston-debut, Air Max-sandaler og ‘Toy Story 4’

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Heron Preston klar med første sneaker

Den blev teaset i forbindelse med herremodeugerne i januar, og nu er Heron Prestons første sneaker i eget navn, så lige på trapperne. Matches Fashion har nemlig fået den i webshoppen, hvor den står til at release snart (til 3.450 kroner).


Der kommer to colorways af modellen, der slår designerens hang til tekniske detaljer fast, for det er den trail-tendens, der længe har fyldt en del inden og uden for sneaker-verdenen, som Herons Security Low-Top Leather Trainers lægger sig op ad.

Adidas møder ‘Toy Story 4’

Det er næsten lidt dovent. I hvert fald virker UltraBoost’en efterhånden som Adidas’ go-to-model, når de lige skal fyre en franchise-samarbejde af. Vi har set det med ‘Game of Thrones’, og nu er det ‘Toy Story 4’, der får et par colorways af UltraBoost 19.


Minikollektionen indeholder dog også en NMD i børnestørrelser og en Continental 80. De fire sko skulle tage udgangspunkt i karakterene Buzz, Woody, Bo Peep og den nye Forky.


Modellerne skulle komme i salg den 21. juni, hvor filmen har amerikansk premiere, men da den kun vises herhjemme til august, ved vi endnu ikke, om skoene også først kommer til Danmark på det tidspunkt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af AwakeNY (@awakenewyorkclothing) den

AWAKE laver Asics-samarbejde

Angelo Baque ved, hvordan man opbygger et brand. Det har han hjulpet Supreme med, og siden 2012 er han lykkedes med det med sit eget mærke, AWAKE NY, der lige har teaset et kommende Asics-collab. Det er i tråd med den sporty, tekniske vibe, at samarbejdet tager fat på GEL-Kayano 5 360, selvom om guld- og sølvdetaljerne sender tankerne helt andre steder hen end på en mudret skovsti. Det vides ikke, hvornår de to colorways kommer i handlen, men mens du venter, har Wood Wood modellen i en anden colorways på hylderne.

Lav din egen Disruptor 2

Fila bygger videre på sin succes med den voluminøse sneaker, når de lancerer denne trippelhvide version, som du kan sætte dit eget præg på med forskellige patches, som vi tidligere har set Nike gøre det med udskiftelige Swoosh-logoer. Titolo har skoen til 975 kroner.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christopher J. Morency (@aardrijkskunde) den

Modeuger teaser sneakers

Herremodeugerne er over os – igen, igen – og det betyder selvfølgelig også, at flere kommende samarbejder bliver teaset på catwalken. I forbindelse med London Fashion Week Men så vi blandt andet Craig Green vise flere bud på Adidas’ Kamanda-silhuet, og det var især en colorway, hvor designeren fortsatte mønstret fra den karakteristiske sål op på hele overdelen (klik to gange til højre i galleriet ovenfor), der stak ud. Som med alle de teasede samarbejder må de forventes at komme i handlen senere i år eller i starten af 2020.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christopher J. Morency (@aardrijkskunde) den


Kiko Kostadinov og Asics fortsætter også deres populære samarbejde, og denne gang er der åbenbart tale om en helt nye model, som designeren har skabt i samarbejde med Asics. Den udmærkede sig især ved undersålens swung op på overdelen som en slags sneakerens svar på indiske snabelsko.


I denne uge har modetoget gjort holdt i Firenze til Pitti Uomo-messen, hvor Givenchy var årets gæstebrand, og Clare Waight Keller lavede sit første catwalkshow med fokus på herrerne. Og ja, så viste hun altså et nyt samarbejde med Onitsuka Tiger, som i modsætning til normen allerede er sat til salg i de to brands flagship-butikker. De skulle koster 3.650 kroner.

Samarbejdet om retromodellen Mexico 66 markerer første gang, at Givenchy laver sneakers med et andet brand.

Adidas går all-in på Ozweego igen

Vi så den allerede for en månedstid siden, da Adidas lavede en Pride-version af Ozweego-modellen med en regnbuefarvet mellemsål. Nu siger Adidas så, at de er klar til for alvor at genoplive Ozweego’en, som altså betyder, at vi får endnu en 90’er-model i tidens sneaker-billede. Det er Ozweego 3, som har ageret inspiration for den nye version, som skulle lande i handlen den 22. juni. og koste omkring 800 kroner.

Nikes React-familie vokser

Why fix it, if it ain’t broke? Det gør Nike heller ikke, når de gør klar til at udvide React-familien. Hvor tidligere modeller har haft et klart sporty udgangspunkt, så tager React Sertu looket i en mere hverdagsagtig retning med nubucklæder, ruskind og et vævet materiale på overdelen, mens React-sålen fremstår, som vi kender den fra for eksempel React Element 55 og 87. Det nye familiemedlem forventes først at komme i salg i september.

3d-printet sål får ekstra luksus

Når Hender Scheme sætter sit præg på Adidas’ modeller, så betyder det altid en tilføjet luksus med brug af læder og håndsyede detaljer. Det gør sig også gældende, når den futuristiske, 3d-printede sål på ZX 4000 4D møder tidløst håndværk.


Overdelens sædvanlige Primeknit forstærkes her med paneler af læder og ruskind på de to colorways, som END. laver lodtrækning på, når de kommer i salg næste lørdag den 22. juni. De koster 2.629 kroner.

Nikes nyeste Air Max bliver til sandaler

Det er efterhånden fast tradition, at sportsmærkerne prøver at holde sneaker-fans tilfredse i sommervarmen med sandalversioner af nogle af deres modeller. Det er der også mange eksempler på i år, men Nike er klar med et helt nyt bud.


Det er deres seneste maksimalistiske Air Max 720 sål, der udgør bunden på denne lædersandal med et enkelt snøresystem, der holder den fast på foden. Naked får både den sorte og knækket hvide colorway til salg i næste uge den 20. juni. De koster 1.850 kroner.

Læs også: Nike afslører ‘Stranger Things’-samarbejde – inklusive flere sneakers

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af