Ugens bedste sneaker-nyheder – Skepta designer Nike Shox, Beastie Boys-drop og flere colorways fra Undercover og Nike

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Foto: End Clothing

Undercover og Nike er klar med flere colorways

Undercover og Nikes modernisering af Daybreak-silhuetten virker ikke helt til at have opnået den popularitet, man kunne have forventet af sneakeren med vaffel-sålen og den futuristiske hælkappe, som vi synes kandiderer til listen over årets bedste sneakers indtil videre – i hvert fald kan du stadig købe de fire første colorways fra samarbejdet i både Wood Wood-butikken i København og via Nikes SNKRS-app.

Foto: End Clothing

Ikke desto mindre er Nike og Undercover nu klar med to nye, stærke farvekombinationer i henholdsvis rød og mørkeblå. De to udspil koster 1.300 kroner og bliver sat til salg hos Naked og END fra den 1. august. Hos sidstnævnte skal du dog deltage i rafflen, som er åben nu.

Foto: End Clothing

Samme dag releaser den gule colorway, der ellers oprindeligt skulle have været lanceret tidligere på måneden. Men ja, den blev forsinket, som vi også har set det flere gange i forbindelse med Nikes samarbejde med Sacai.


Kanyes ustoppelige Yeezy-eventyr

I et stort interview med Forbes, sagde Kanye West forleden, at: »Yeezy er sneakerens svar på en Lamborghini«. Efter den udmeldning er Kanye West nu klar til at tilføje endnu flere modeller til sit sneaker-imperium, der bare vokser og vokser. Især Yeezy Boost 700-modellen får en del fokus lige nu, og i denne uge har vi set de første officielle billeder af en colorway, der har fået navnet ‘Magnet’. Den bliver sat til salg til september.

Yeezy Mafia har selvfølgelig teaset flere colorways. Sløret er også blevet løftet for den såkaldte ‘Teal Blue’ i en blå og grålig farvekombination, som kommer med orange snørebånd og en brun gummisål. Også denne style skulle få releasedato i løbet af efteråret, men vi ved endnu ikke hvornår.

Og minsandten om Yeezy Boost 700-toget ikke buldrer videre med nyheder om ‘Waverunner’-modellen, som vi første gang så i 2017, hvor den spillede en vigtigt rolle i forbindelse med hele dad-sneaker-looket. Den populære ‘Waverunner’ bliver sat til salg igen den 17. august i både børne- og voksenstørrelser.


Skeptas Nike Shox lander snart

Nike har allerede blandet blod med den britiske grimerapper flere gange, hvilket blandt andet har kastet en stærk Air Max 97-fortolkning af sig. Men nu er Skepta klar med endnu et design for Nike. Det sker med et spin på Nike Shox TL-modellen, som Comme Des Garçons også satte deres vilde præg på tidligere i år, hvor de inkorporerede logokæder og bling.

Skepta er selv blevet spottet i sit design med den sorte overdel og de røde luftpudder flere gange på det seneste, og det har der selvfølgelig været en dybere mening bag. Releasedatoen skulle nemlig være lige rundt om hjørnet. Rygtebørsen Py_leaks skriver, at samarbejdet bliver sat til salg den 5. september.

Kan du ikke vente til september, så har SNS netop sluppet en hvid version af Nike Shox TL-modellen.


Saint Laurent og Havaianas redder dig i sommervarmen

Sidste sommer bed Vogue blandt andet mærke i, at Havaianas flip-flop-sandaler var en af de absolut største tendenser under Copenhagen Fashion Week. Tendensen fortsætter denne sommer, og det franske modehus Saint Laurent vil nu også tage del i den. I samarbejde med Havaianas har de nemlig lavet en zebra-inspireret udgave af den populære sandal. Sandalen kunne allerede forudbestilles på Saint Laurents webshop tidligere på ugen, men det er stadig muligt at klikke enkelte størrelser hjem. De koster ca. 330 kroner.


Sæt dit eget præg på cap og sneakers fra New Balance og New Era

Vi ser mange bud på customize-trenden i sneaker-verdenen lige nu. Især Nike har været gode til at inkorporere det med deres velcro-Swoosh, ligesom Fila også har gjort det med deres Disruptor 2. Nu hopper New Balance med på bølgen i samarbejde med New Era. Sammen er de klar med matchende cap og sneakers i form af 997H-modellen, som kommer med 5 forskellige ‘N’-velcrologoer og farverige snørebånd, så du selv kan sætte dit præg på cap og sneakers. Samarbejdet er indtil videre sat til salg i Japan i dag, men skulle få en bredere lancering på et senere tidspunkt i Europa.


MSGM klar med et take Filas Silva model

MSGM og Fila har et længevarende samarbejde kørende. Da vi tidligere på sommeren besøgte Firenze og modemessen Pitti Uomo, så vi flere nye versioner fra MSGM og Filas samarbejde på catwalken. Men du behøver ikke vente til næste forår for at stikke fødderne i et par sneakers fra italienske alliance.

MSGM og Fila har nemlig netop sluppet deres fælles bud på Silva-modellen, som eftersigende er en hyldest til marathonløberen German Silva, der blandt andet vandt New York Marathon i 1994 og 1995. Den chunky løbesilhuet kommer i to forskellige colorways og udmærker sig især med den massive MSGM x Fila-branding på siden. De to sneakers kan købes på Ssense for ca. 2.000 kroner.


90’er løbeskoen Air Ghost Racer lander endelig

Nike fortsætter med at dykke ned i arkivet for at støve nogle af de gamle modeller af. Et af de nye skud på stammen er Air Ghost Racer-modellen, som vi tidligere har skrevet om. Og nu er sportsgiganten klar til at smide 90’er løbeskoen i handlen. Det sker lørdag, hvor Naked releaser modellen i den iøjnefaldende neongule colorway. Naked får også en sort colorway til salg. De koster begge 1000 kroner.

Foto: Asphaltgold

Også en blå version af retroløbeskoen kommer til salg i morgen, lørdag. Det sker hos tyske Asphaltgold.


Adidas’ Beastie Boys-hyldest

I går var det præcis 30 år siden, at Beastie Boys udgav det skelsættende album ‘Pauls Boutique‘. Jubilæet benyttede Adidas selvfølgelig til at hylde gruppen, som har fået mulighed for at designe deres bud på en Adidas’ Americana-model. Beastie Boys kvitterede med en råhvid canvas-udgave med brun gummisål, et Beastie Boys-logo på pløsen og ikke mindst de tre striber i et sweatshirt-inspireret materiale, som også er brugt på sneakerens indersål.

Sneakeren blev lanceret i går i et ekstremt limiteret oplag på kun 500. Modellen gik selvfølgelig udsolgt med det samme, og det vides endnu ikke, om den på et tidspunkt får en bredere release.


Bliver Virgil Ablohs’ MoMA-model genudgivet?

Nike og Off-Whites parløb har domineret sneaker-verdenen de seneste år, og noget tyder på, at en af de mest interessante modeller bliver genudgivet inden længe. Det omhandler den Air Force 1-version, som Virgil Abloh lavede til Museum of Modern Art i New York i forbindelse med en udstilling i 2018. Modellen er sidenhen blevet videresolgt til i omegnen af 16.000 kroner (!) nogle steder på internettet, men nu får du måske muligheden for at købe den til en mere overkommelig pris. Nye billeder af modellen skulle være blevet uploadet på Nikes servere, så noget tyder altså på, at den kommer i handlen igen i 2019.


Travis Scott arbejder på nye sneakers

I sidste uge leverede Travis Scott endnu et suprise-drop, da han lancerede sin Air Jordan 1 Low-model. Den blev selvfølgelig udsolgt med det samme, men Travis Scott skulle faktisk allerede nu arbejde på nye sneakers i samarbejde med Nike. Ifølge Py_Leaks har Scott denne gang kastet sin kærlighed på Air Max 270 React-modellen. Og mon ikke vi får den at se med det omvendte Swoosh og de samme jordtoner, som har domineret hans Air Jordan 1-modeller? Der findes endnu ingen officielle billeder af samarbejdet, men Travis Scotts næste Nike-sneaker forventes at lande i starten af 2020.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kyrie Irving fortæller om sit SvampeBob Firkant-samarbejde

Basketball-spilleren Kyrie Irving har haft en travl sommer. Ikke nok med at skifte Boston Celtics ud med Brooklyn Nets som arbejdsgiver, så har han sammen med Nike også arbejdet på et omfattende samarbejde med Nickelodeon . Det er indtil videre resulteret i fem farverige versioner af basketballsilhuetterne Kyrie 5 og Kyrie Low 2, som kommer med motiver fra SvampeBob Firkant, der hylder Irvings favoritkarakterer fra serien. Du kan tjekke videoen ud ovenfor, hvor Kyrie Irving viser samarbejdet frem og fortæller om sit forhold til tegneserien.

Samarbejdet lander den 10. august.

Læs også: Kanye West vil tilsyneladende lave endnu en modelinje – sætter fokus på Sunday Service-merchandise trods kritik

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af