Ugens bedste sneaker-nyheder – NBA All-Star-hype, enkle Air Jordan 1 og Air Max-bobler

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Jerry Lorenzo giver nye bud på Fear of God 1

Det er en af tidens hurtigst sælgende modeller, og nu er Nike og Lorenzo klar med en ny udgave af Fear of God 1-silhuetten. Indtil videre bliver den dog kun sat til salg i forbindelse med NBA’s All-Star Weekend, men mon ikke den kommer bredere ud senere?

Jerry Lorenzo kopierer tidligere billeder af Allen Iverson i promobilleder fra den nye Fear of God 1.

Designet er inspireret af den tidligere basketballspiller Allen Iverson og brugen af color blocking på hans signatursko Reebok Question Mid. Det er altså derfor, at Lorenzo arbejder med den todelte overdel. Rygterne siger også, at der skulle være en trippelsort version af Fear of God 1 på vej, men intet er officielt meldt ud endnu.

Virgils Air Jordan 5 lander

Den har længe været teaset og på lørdag kommer Off-White x Air Jordan 5 endelig i salg – også i forbindelse med NBA-weekenden, men hvor vi alle kan være med (i teorien i hvert fald).


Det er især de runde ‘huller’, der stikker ud på Virgil Ablohs design, og han har sagt, at inspirationen kommer fra Nike Air, som fik ham til at overveje, hvordan man kan repræsentere luft igennem design. Salget starter klokken 10 hos Nike, og de koster 1.650 kroner. Nike og Abloh har også lavet en mindre tøjkollektion, som også bliver sat til salg på lørdag.

Kanye udnytter også NBA All-Star-kampen

Rygtebørsen elsker Yeezy-nyheder, og i denne uge er der hele tre af dem. Først forlyder det, at Kanye West og Adidas også vil lege med denne weekend og udnytte NBA-spotlyset til at slippe den længe teasede YZY BSKTBL Quantum samt livstilsversionen YZY QNTM Quantum. Ingen ved rigtig, hvad forskellen er på de to, andet end at den ene nok er mere rustet til decideret brug på basketballbanen. Der er heller ikke noget nyt om en bredere releasedato.


Til gengæld forlyder det, at Yeezy vil forsætte med at bruge regionale drops til at opholde brandhypen. Eftersigende betyder det for eksempel, at den kommende orange colorway af Yeezy Boost 700 MNVN kun kommer til salg i butikker i Los Angeles, Paris og Shanghai. Det skulle ske den 28. februar.


De næste colorways af Yeezy Boost 350 V2 skulle dog også ramme Danmark den 22. februar. Det bliver også med tre forskellige versioner fordelt på forskellige verdensdele. Herhjemme får vi heldigvis glæde af den klart fedeste af dem, den grå med den røde detalje. Det er dog endnu ikke officielt bekræftet, og ingen lokale forhandlere har meldt sig på banen.

Puma vil også være med på basketbanen

Det er ikke kun Nike og Adidas, der udnytter All-Star Weekenden i Chicago. Puma har nemlig også lanceret en opdatering af deres gamle Sky-basketballstøvle. Den har fået navnet Sky Dreamer, og faktisk har J. Cole været inde over lanceringen af skoen. Cole har nemlig startet et større partnerskab med Puma, hvor han både skal være med til at skabe produkter og altså markedsføre dem. Sky Dreamer koster 1.000 kroner hos Puma.

Vetements fortsætter Reebok-samarbejde

Den helt store Vetements-hype har lagt sig – især efter at Demna Gvasalia har valgt at hellige sin tid til Balenciaga. Men Reebok vil stadig gerne lege med designkollektivet, der er klar med deres mest nedtonede colorway af Spike Runner 200-silhuetten. Forsættelsen af overdelens grafiske sort/hvide mønster på sålen giver dog stadig skoen et unikt look. The Webster i USA har modellen til den nette sum af 5.200 kroner.

Air Jordan holder det enkelt

Med fare for at gentage mig selv, så er det rart midt i samarbejdsmaskinen at blive mindet om, at nogle gange behøver det ikke være så svært eller vildt. Det bekræfter denne colorway af Air Jordan 1 Low, som lader skoens stilrene design komme til sin ret uden unødvendig larm. Hvis du også er vild med den, så sætter Fenom i Frankrig den til salg den 22. februar til 975 kroner.

Asics kigger tilbage

GEL-Kayano 5 har længe været et fokuspunkt for Asics, og nu fifler brandet igen med deres klassiske silhuet. De har eftersigende genskabt nogle af kendetegnene fra de tidlige versioner, så der er kommet flere læderdetaljer som en hælstrop på de to nye colorways, der samtidig har fået et dekonstrueret feel takket være nogle lidt flossede kanter. Indtil videre er det vist kun Atmos i Japan, der har dem på hylderne til 935 kroner, men måske kommer de snart til salg tættere på Danmark.

Det bobler på Air Max 90

Åh ja, sneaker-jubilæer er guld værd for de store sportsmærker, der sjældent lader muligheden for at genbesøge gamle modeller passere forbi. Det gælder selvfølgelig også Nike og Air Max 90. Men altså, når resultatet er lige så sjovt som her, hvor den velkendte silhuet har fået små lim-agtige bobler på overdelen, så tilgiver vi opportunismen. Den skulle være lige på trapperne, selvom en releasedato ikke er meldt ud – men du kan jo også bare gribe limpistolen og gå i gang selv.

Chromat teasede Reebok-samarbejde på catwalken

Sæsonen for de internationale modeuger startede i New York i denne uge, og viste det mangfoldige badetøj og sportsinspirerede mærke Chromat sig bud på efterårsmoden. Og modellerne bar altså også farverige versioner af Reeboks InstaPump Fury.


Tre flotte colorways beviste altså, at parterne fortsætter deres samarbejde, selvom det endnu ikke vides, hvornår de nye designs kommer i salg, men det formodes at være i sensommeren, når efterårskollektionerne generelt rammer butikkerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af