Ugens bedste sneaker-nyheder – farver, kunst og klassisk Asics

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Adidas låner fra Raf Simons

Mens Nike har deres Shox, så har Adidas tidligere i år genoplivet Microbounce T1, der altså også har en iøjenfaldende sål. Nu har Adidas så lånt lidt inspiration fra Ozweego-samarbejdet med Raf Simons og dyppet silhuetten i flotte pastelfarver til op over mudguard’en.

Indtil videre er de fire colorways sat til salg, men kun på det asiatiske marked, hvor for eksempel Atmos har dem på hylderne. Så må vi håbe, at de også kommer tættere på Danmark snart.

Updatering af Stüssy x Nike teaset

Deres Air Zoom Spiridon er kun lige landet, men nu er der kommet billeder af, hvad der højst sandsynligt er en fortsættelse af Stüssys Nike-samarbejde. Her er to nye colorways af samme model pakket ind af gummiskelettet fra en anden Nike-model, Air Kukini. Det spiller fint videre på luftpudens indpakning i hælen. Det vides dog endnu ikke, hvor de to nye modeller sættes til salg.

Tyler, The Creator-udvalgt kunstner tegner på Converse

I forbindelse med sit samarbejde med Converse har Tyler, The Creator peget på kunstneren Steve McMullen, som han eftersigende har været fan af siden 2015, til at være en del af Tylers Artist Series.

McMullen har derfor fået mulighed for at udsmykke Chuck 70-silhuetten med sin kunst, og resultatet er netop kommet til salg hos Converse.

Nike fortsætter skitsesuccessen

Vi har set en hvid version med sort skrift og vice versa, og nu er Nike så snart klar med denne hvide Air Force 1 med blå skrift. Så ja, ikke noget nyt under solen, men stadig en sjov idé. Nike sætter den snart til salg for 900 kroner.

Puma opdaterer modeller med genanvendte materialer

I forbindelse med Earth Day lancerede Puma deres andet samarbejde med firmaet First Mile, der – som Adidas’ partner Ocean Plastic – omdanner plastikaffald til genanvendt polyester. Kollektionens dele er lavet af mellem 83 til 100 procent af First Miles materiale.

På sneaker-fronten har Puma lavet to versioner af deres LQDCELL-model. De og resten af kollektionen er til salg hos Puma.

Air Jordan 1 i slange-look

Ved et hurtigt øjekast er det ‘bare’ Air Jordan 1’eren i en af de to OG colorways, men den kommende variant indeholder slangeskindsdetaljer på Swoosh’en og hælen som et sjovt twist. Den nye version skulle komme til salg hos Nike den 15. august.

Adidas silhuet til nattemørket

Refleksmateriale har ofte være brugt i sneaker-design, og nu har Adidas lavet et samarbejde med 3M Scotchlite, der tager en logomania tilgang til looket. Det er altså Nite Jogger-modellen, der lægger ‘ryg’ til looket, som skulle komme til salg hos Adidas den 1. maj.

Asics når de er bedst

Tidligere på måneden bragte Asics sin GEL-1090-silhuet tilbage i samarbejde med Above the Clouds, og nu bygger brandet videre på comebacket med denne trippelsort-version af modellen. Den indkapsler Asics’ evne til at lave enkle løbeskossilhuetter med tekniske detaljer. Matchesfashion har den til salg.

Puma fortsætter sit Future Rider-fokus

Mens Nike for eksempel har støvet Cortez-modellen af med hjælp fra Kendrick Lamar, så har Puma i den senere tid sluppet mange nye version af sin Future Rider-silhuet, der også tager sit designudgangspunkt i retro-løbesko. Nu har de så lavet en lidt mere luksusagtig version med denne, der både bruger blødt læder og langhåret ruskind. Den skulle komme til salg i USA om lidt, mens det endnu ikke vides, om den kommer til salg i Danmark.

Endnu en jubilæumsversion af Superstar’en

Det er skateren Mark Gonzales, der står bag den seneste version af Superstar, som kan fejrer 50årsjubilæum i år. Det ses på hans signatur, spøgelsesagtige ‘Shmoo’-logo, der er sat på silhuetten, som ellers udmærker sig ved at have fjernet logostriberne og i stedet bruge den perforerede version, som vi kender fra Stan Smith. Skoen bliver sat til salg i nat hos Adidas.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af