Ugens bedste sneaker-nyheder – affaldsplast, tennis-looket og basket-klassiker

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Nike tænder yderligere op under Spiridon Cage 2

Vi har skrevet en del om Stüssys samarbejde om Nikes Zoom Air Spiridon Cage 2, der indtil videre er landet i to colorways. Nu er der så kommet billeder af denne sorte version – dog uden info om, hvornår den forventes at komme i salg.

Til gengæld kan japanerne glæde sig over, at Nike sætter denne trippelhvide colorway til salg i næste uge. Det er altså uden Stüssys fingeraftryk, hvilket blandt andet betyder at hælstroppen er væk. Det vides ikke, om eller hvornår den bliver sat til salg herhjemme.

Reebok klar med nyt japansk samarbejde

Mountain Research elsker eftersigende små statements, og dem er der mange af på det japanske brands bud på Reeboks Alien Stomper, der er lidt som en Freestyle-silhuet med flere detaljer – med den snørebåndskjulende pløs som det meste oplagte eksempel. Den bliver sat til salg i Japan i dag, men skulle ramme internationale forhandlere næste fredag.

New Balance i enkelt samarbejde

WTAPS’ forkærlighed for militærtøj viser sig igen i det japanske brands nyeste samarbejde med New Balance. Her inkorporerer brandet nemlig blandt andet sin signatur olivengrønne farve på 992-modellen, der får sit lille knæk fra den orange detalje på mellemsålen. Wood Woods raffle sluttede i går, men hvis du er heldig, kan du lige nå at være med hos END.

Adidas fortsætter sin brug af affaldsplast

I en årrække har Adidas samarbejdet med Parley Ocean Plastics ved at tråde ud af firmaets indsamlede plastikaffald. I år lancerede de et nyt materiale, Primeblue, og det bliver nu introduceret på UltraBoost 20-silhuetten. Den nye version skulle komme i salg den 14. maj.

Til juni samarbejder Adidas og Parley om to andre UltraBoosts, nemlig DNA-varianten, der kommer i en hvid og sort colorway med de bølgende turkis syninger langs overdelen.

Air Jordan-klassiker vender tilbage

Hvis du også har optur over ‘The Last Dance’ for tiden, så kan du passende rocke en Michael Jordan-klassiker, nemlig denne Air Jordan 5 i ‘Fire Red’-colorway’en. Jordan bar den den 28. marts 1990, da han med 69 point hjalp Chicago Bulls til 117-113-sejr i overtid mod Cleveland.

Nike sætter den historiske colorway med reflekspløsen til salg i morgen lørdag klokken 9 til 1.550 kroner.

Dyrk tennis-looket med Nike

De helt enkle, hvide tennis-sneakers som Adidas’ Stan Smith er sommerklassikere. Nu kan du også dyrke det hvide look med denne Air Max Vapor Wing fra Nikes tennisafdeling NikeCourt. Kun Heritage86-logoet bryder den trippelhvide colorway, som Titolo har til 750 kroner.

Og så kan du jo passende være helt overskudsagtig med en matchende Nike-cap.

Basketball-spiller laver trail-model

Los Angeles Clippers’ Paul George har sin egen skolinje hos Nike, og nu har de lavet en mere teknisk, udendørsversion af basketballspillerens PG4-silhuet. Den låner fra Nikes underlinje All Condition Gear (ACG) og har derfor fået navnet PCG. Den inkorporerer stadig den dobbelte overdel, som også kendetegner PG4, hvor en kappe med lynlås skjuler snørebåndene. Den skulle komme til salg den 14. maj hos Foot Locker, men det er ikke sikkert, at det også gælder Europa.

Sæt ekstra farve på Nikes Air Max-opdatering

Den retrofuturistiske nyfortolkning af Air Max 90 – lavet i forbindelse med modellens 30årsjubilæum i år – lander nu i en ny flot colorway, der sætter ekstra fokus på skoens mange detaljer. Den skulle komme i salg snart hos Nike, der teaser den til 1.200 kroner.

Du kan selvfølgelig også bare kaste dig ud i at lave din egen farvevariant med Nike By You. Det koster så bare 1.450 kroner.

Eller ja, du kan vælge at gå i den helt anden retning, nemlig en trippelhvid version af den originale Air Max 90. Den får ekstra sommer-vibes i denne lærredversion. Den er dog, så vidt vi ved, kun til salg hos Nike i Japan lige nu.

Pyer Moss klar med mere trail-guld

Vi har allerede set Kerby Jean-Raymonds vilde trail-version af Reeboks Instapump Fury, men nu er parterne klar med en ny colorways af Trail Fury, som modellen passende hedder. Den er mere sart end tidligere, men med de samme detaljer – fra den robuste sål til det tildækkede snøresystem. END har den til 1.700 kroner, hvis du er hurtig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af