Ugens bedste sneaker-nyheder – Off-White, OL og sommerhiking

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Nyt fra altid travle Virgil Abloh

Karantæne eller ej, så sidder Off-White- og Louis Vuitton-designeren vist sjældent stille – og der er også flere nye sko på vej fra Virgil Abloh. Vi har tidligere skrevet lidt om den Air Rubber Dunk, som skulle være lige på trapperne, senest har vi set ovenstående blå colorway af modellen, der blander elementer fra Dunk’en, Air Max 1 og P-6000. Der er stadig ikke offentliggjort en releasedato.

Og måske arbejder Virgil Abloh på endnu en Dunk. Han har jo også tidligere lavet en version med et ekstra snørebånd hen over overdelen. I et live-interview lavede han i hvert fald en hurtig skitse og sagde, at han arbejde på en ny Dunk-version: »You heard it here first, kids«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

?✌?² ✨

A post shared by @ virgilabloh on

I en helt anden boldgade og altså ikke under Off-Whites fortsatte Nike-samarbejde, men i Louis Vuitton-land har Abloh teaset denne slip-on, der er skabt i samarbejde med den japanske designer Nigo. Vi er ude i noget a la Gucci-loafers møder Ugg-støvler, og måske en seriøs udfordrer til crocs for luksuscampisterne. Det vides ikke, hvornår den kommer i salg.

Nike spiller på Off-White-samarbejde

Vi slipper ikke Virgil helt. I hvert fald er Nike klar med en genudgivelse af Air Jordan 1 Low i UNC-farvevarianten, der altså refererer Michael Jordans college-tid på University of North Carolina. Den lavede Off-White tidligere en versionering af i mid-versionen.

Naked har startet deres raffle, som løber indtil på mandag, hvorefter vinderne får mulighed for at købe skoen og tage den på, mens de ser ‘The Last Dance’.

Tag i skoven med nyt New Balance-samarbejde

Coronakarantænen har kun gjort modens udendørshang mere relevant, især med udsigten til en dansk sommer. Og nu er newyorkermærket Stray Rats klar med en version af New Balance 827, der sender dig direkte i skoven. Goodhood sætter den til salg næste fredag.

Nikes termojakke til fødderne

Men staycation behøver selvfølgelig ikke betyde skov og hiking, det kan også bare være ren chill, og her kommer Nikes ACG Moc 3.0 ind. Godt nok er den lavet under sportsgigantens outdoor-underlinje All Condition Gear, men den skriger afslapning. Især i denne tie-dye version som Nike sælger for 729 kroner. Sneakersnstuff har også en mere nedtonet, blå colorway.

Reebok-favorit i enkel colorway

Jeg har før udvist min forkærlighed for DMX Trail Shadow, og mens Reebok startede med at sende farverige colorways på gaden, er der siden landet flere monotone versioner, som denne nye pastellyserøde. END har den på hylderne.

OL eller ej, Adidas er ligeglade

Det kan godt være, at OL er blevet udskudt, men Adidas har åbenbart nogle colorways klar, som de ikke gider at vente med at få ud. Atmos i Japan, hvor OL altså skal afholdes, har i hvert fald sat versioner af ZX8000, ZX Torsion og NMD_R1 til salg, der inkorporerer de olympiske farver og faklen. Og mon ikke Adidas har flere modeller til salg, når OL engang sker?

Nike SB-silhuet blander skate og tennis

Nike har har givet deres skate-afdeling lov til at give deres bud på Adversary-modellen, og resultatet blander skate med de originale tennis-vibes. Enkelt og fedt. Nike har fire colorways til salg.

Asics vil også i skoven

Der er ofte trail-inspiration og tekniske detaljer på Asics’ modeller. Det gælder også GEL-Nandi, der har mere en 20 år på bagen og netop oser af klassisk-Asics. Her giver den orange farve også lidt storby-vibes. Den skulle komme til salg snart.

Stan Smith til de sommerdovne

Du kender det – om sommeren bliver tempoet lidt sat en anelse ned og dovenskaben får lov til at fylde… måske er det derfor, at Adidas er klar med en slip-on-version af deres tennisklassiker. Og så tager det også lige toppen af varmegraderne i læderskoen. Adidas har tre colorways til salg.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af