Elon Musk har lavet en technosang som kryptokunst

Elon Musk har lavet en technosang som kryptokunst
Grimes og Elon Musk. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

I går ændrede Elon Musk officielt sin titel fra direktør til ‘Technoking’ hos Tesla, og nu ved vi hvorfor: Han har simpelthen lavet en technosang.

Sangen er inspireret af NFT – bedre kendt som kryptokunst, tidens helt store fænomen – og den skal naturligvis sælges som NFT.

Der er ikke ligefrem tale om årets helt store hit, men man må give Musk, at han trods alt har inkorporeret adskillige referencer til den store kryptoverden.

Der er blandt andet teksten »HODL«, et populært motto blandt folk, der har smidt penge i kryptovaluta, når de vil overbevise hinanden om at holde fast i deres investering.

Hundene på toppen er ligeledes ikke helt ligegyldige. De er formentlig et tip med hatten til kryptovalutaen Dogecoin, som Musk flere gange har hypet.

NFT-sangen er endnu ikke sat til salg, men det bliver interessant at se, hvor meget Musk kan hive i land på sit NFT-stunt.

Hans partner, Grimes, solgte tidligere på måneden en kunstkollektion som NFT for 36 millioner kroner på kun 20 minutter.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som The Verge skriver, er det ikke første gang, at Elon Musk har produceret en sang. Sidste år udgav han EDM-bangeren (som ikke er den vildeste banger, hvis vi skal være ærlige) ‘Don’t Doubt ur Vibe’ på Soundcloud.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af