Reddit kaster sig ud i kryptokunst – starter salg af unikke NFT’er

Reddit kaster sig ud i kryptokunst – starter salg af unikke NFT’er
Reddit. (Foto: Reddit)

Reddit er de seneste til at kaste sig ud i salget af såkaldte NFT’er – digitale værker, der udelukkende lever og ånder online.

Det sker med tre unikke avatars fra serien CryptoSnoo, der er baseret på Reddits populære logo, og som platformen har sat til salg via auktion hos OpenSea.

De tre avatars – Original Block, Helium og Snoopermatic – står hver især lige nu til at blive solgt for knap 50.000 kroner, men beløbet kan nå at stige, da auktionerne først slutter den 30. juni.

Planerne for CryptoSnoo lader til at være en hel serie af avatars, som altså ikke kun stopper med disse tre, men derimod bliver udvidet i fremtiden.

De forskellige avatars inddeles i klasserne Legendary (én unik udgave), Rare (ekstremt begrænset oplæg) og Epic (mindre begrænset oplæg).

Der lægges altså op til, at CryptoSnoo skal være samleobjekter, som fans kan købe og bytte, som man kender fra CryptoPunks (et lignende NFT-projekt fra 2017) eller med Pokémonkort i den fysiske verden.

Selv beskriver Reddit deres NFT’er som »en mulighed for at snuppe en bid af Reddit-historie«.

Køber man en avatar, vil man kunne bruge den på selve Reddit-platformen. Den vil samtidig få en glød omkring sig, så alle andre brugere kan se, at man ejer en NFT-avatar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af