‘Hogwarts Legacy’ ligner det perfekte troldmandseventyr for fans af Harry Potter – få første kig på spillet her

‘Hogwarts Legacy’ ligner det perfekte troldmandseventyr for fans af Harry Potter – få første kig på spillet her
'Hogwarts Legacy'. (Foto: PR)

Først blev det annonceret, så blev det forsinket, men nu skulle den være sikker: ‘Hogwarts Legacy’ udkommer i efteråret – og lige om lidt kan du se de første 14 minutter fra spillet.

Som titlen afslører, er der tale om en udvidelse i ‘Harry Potter’-universet, da spillet sætter dig i skoene som elev på den famøse Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab.

Det får du blandt andet et indblik i videoen, som viser, hvordan man kan skabe sin helt egen figur og derefter begive sig ud i de velkendte omgivelser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Hogwarts Legacy’ foregår i det 18. århundrede, hvilket er et godt stykke tid før de oprindelige bøger og begivenhederne i ‘Fantastic Beasts’-filmene.

Derfor vil du heller ikke støde ind i folk som Harry, Hermione og Dumbledore, når universets nisser gør oprør mod den magiske verden, hvilket selvfølgelig også byder på enorme monstre og meget, meget andet.

Til det opgør bliver du klædt på med en tryllestav og magiske evner, så du får trods alt rig mulighed for at udleve din indre Harry Potter.

Du snydes heller ikke for spændingen ved at blive håndteret af fordelingshatten, der udvælger dit kollegie, og du får sågar mulighed for at møde op til undervisning, hvor du formentlig kan finpudse dine evner.

Der er endnu ingen udgivelsesdato på ‘Hogwarts Legacy’, men det udkommer i løbet af efteråret til PC, Xbox og PlayStation.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af