Nej, datingapp for krypto-fans lukker ikke på grund af »for mange bros«

Nej, datingapp for krypto-fans lukker ikke på grund af »for mange bros«
En Bored Ape Yacht Club-NFT bruges til promovering. (Foto: Mario Tama/Getty Images)

Da datingappen Lonely Ape Dating Club blev annonceret i marts, virkede det som endnu et krypto-projekt, der var gået lidt for vidt.

Appen var nemlig udelukkende for ejere af de milliondyre Bored Ape Yacht Club-NFT’er, som i løbet af foråret har invaderet nogle af de største stjerners profiler på sociale medier som et slags krypto-statussymbol.

Men for nylig kunne folkene bag afsløre, at projektet var skrinlagt. Efter sigende på grund af manglen på kvinder, der havde skrevet sig op til den eksklusive datingklub, hvilket resulterede i »for mange bros«.

Der var bare lige et lille men. For Lonely Ape Dating Club har faktisk aldrig eksisteret. Da datingappen blev annonceret tilbage i marts, var det som en joke, der skulle tage pis på den voldsomme NFT-hype.

Det var der bare ingen, der vidste på det tidspunkt. Og da det i maj blev annonceret, at appen var droppen, var der flere medier som Dazed, Gizmodo og Jezebel, der hoppede med på den lidt for gode historie.

Projektet virkede da også så tåbeligt, at det faktisk kunne give mening, for Bored Ape-NFT’erne har været her, der og alle vegne.

Men som Buzzfeed skriver, er der altså tale om en and.

Den anonyme bruger bag profilen, som ellers var dedikeret til Lonely Ape Dating Club, har bekræftet overfor mediet, at det hele bare var for sjov for at gøre grin med tidens hotteste fænomen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af