&Other Stories tager fokus på transkønnede til nye højder

&Other Stories tager fokus på transkønnede til nye højder
Valentijn de Hingh og Hari Nef.

& Other Stories har på få år markeret sig som en markant spiller. Det H&M-ejede mærke har siden grundlæggelsen i 2013 åbnet 25 butikker på verdensplan og skabt buzz med en markant æstetik, tøj og tilhørende beauty-produkter og accessories.

Nu bygger & Other Stories videre på det ekstraordinære fokus, der har været på køn i mode- og mediebilledet over det godt seneste år, med en kampagne, der har transkønnede både foran og bag kameraet.

Capsule-Collection-&-Other-Stories-19
Kampagen, der profilerer mærkets såkaldet ‘Athleisure’-kollektion, har de to modeller Valentijn de Hingh og Hari Nef foran kameraet, mens kampagnens visuelle del er skabt af fotografen Amos Mac, stylisten Love Bailey og makeup-artisten Nina Poon.

Capsule-Collection-&-Other-Stories-26

&Other Stories har løbende brugt deres kampagner til at vise mangfoldighed i forhold til alder, etnicitet og personlighed og nu stiller de altså ekstra skarpt på transkønnede. Med kampagnen følger også en video, hvor de fem kreative diskuterer mode og køn.

»Mode har spillet en kæmpe rolle i min proces med at konstruere min identitet«, siger Hari Nef blandt andet i videoen ‘The Gaze & Other Stories’, der kan ses her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hari Nef er nok det mest kendte ansigt blandt de medvirkende og føjer en queer-æstetik til den vifte af glamourøse transkønnede, der ellers har sat agendaen i modebilledet, såsom Lea T og Andreja Pejic – og Caitlyn Jenner og Laverne Cox i det bredere mediebillede. De har oftest været forholdsvis nemme at identificere som kvinder, på grund af deres klassisk feminine træk, men med denne video og kampagne udvides blikket på, hvordan transkønnede kan se ud i den bredere offentlighed.

& Other Stories har tidligere samarbejdet med blandt andre kunstneren Shirley Manson, fotografen Stephen Shore og bloggeren og modejournalisten Susie Bubble.

Capsule-Collection-&-Other-Stories-23

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af