Tendens: Fem fortræffelige efterårsfrakker til kvinderne

Det snigende efterår kalder på en varmere frakke, og i år er der fokus på materialer. Med et miks af længder, farver og udtryk er der noget for enhver smag.

frakke5
Libertine-Libertine
Wait-frakken fra det danske mærke skiller sig ud med sin lynlås og stoffets flotte overflade, der skaber god kontrast og giver en materialemæssig anderledes tekstur. Den smukke mørkeblå farve kan bruges til mange forskellige ting og er langtidsholdbar i flere sæsoner.
2.499 kr. hos Adelie

frakke3
& Other Stories
Det svenske mærke har netop lanceret en kollektion i samarbejde med New York-stylisten Ada Kokosar, og denne kimono-prægede overgangsfrakke med smukke, farvede felter skiller sig ud på den helt rigtige måde.
1.390 kr. hos & Other Stories

frakke1
H&M
En klassisk camel-farvet jakke går aldrig af mode og har været at finde i efterårsmoden i årevis. Denne korte udgave er endda lavet i genanvendt uld, der giver jakken en bæredygtig dimension uden at gå på kompromis med designet – dejligt, når ansvarlighed og æstetik går hånd i hånd.
699 kr. hos H&M

frakke2
Isabel Marant
Det franske modehus har i mange år været kendt for sit overtøj, der har været med til at sætte Isabel Marant på verdenskortet og gøre hende til den trendsetter, hun i dag er blevet. Denne ternede frakke fra underlinjen Etoile Isabel Marant har både kant og personlighed og frakkens grove tern giver skarp kontrast til den klare, røde farve.
Ca. 2.500 kr. hos Net-a-Porter

frakke4
Ganni
Ganni rammer ofte hovedet på sømmet med både deres overtøj og deres fodtøj. Med sit klassiske snit er denne lange frakke en god investering, der kan holde i mange sæsoner.
2.799 kr. hos Adélie

Læs også: 10 lækre efterårs-sneakers til kvinderne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af